Οι 12 Μέρες Του Deadpool

Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια της ταινίας είναι ''ακατάλληλη για ανηλίκους''!

Η πρώτη solo κινηματογραφική εμφάνιση του Deadpool έρχεται τον Φεβρουάριο και η προώθηση της ταινίας μέχρι τώρα έχει έναν και μόνο σκοπό: Να μας πείσει πως το φιλμ πρόκειται να είναι όσο ανώριμο και politically incorrect μπορούμε να φανταστούμε.

Το αν η ταινία θα σταθεί στο ύψος των προσδοκιών που θέτει είναι κάτι που θα φανεί – προς το παρόν, όμως, η αμφιλεγόμενη διαφημιστική καμπάνια με τα cheesy λογοπαίγνια και τα σεξουαλικά υπονοούμενα συνεχίζεται ακάθεκτη. Αυτή τη φορά, μέσα από ένα video γεμάτο βρώμικα αστεία, ο Merc With A Mouth μας ανακοινώνει πως από σήμερα και ως τα Χριστούγεννα, για 12 ημέρες δηλαδή, θα μας δίνει, κάθε μέρα, και από ένα ”δώρο” – δηλαδή καινούριο υλικό από την επερχόμενη ταινία. Την ημέρα των Χριστουγέννων, ο μισότρελος υπερήρωας θα μας δώσει ”το γλυκύτερο όλων των δώρων”: το καινούριο trailer του φιλμ.

Η καμπάνια βασίζεται στην αμερικάνικη παράδοση Twelve Days of Christmas και προς το παρόν, πάρτε ένα νέο poster, το πρώτο από τα 12 δωράκια του πορφυρού μισθοφόρου.

cvcyove

Ο Deadpool είναι ένας χαρακτήρας μοναδικός στο είδος του, που περνά τις μέρες του διακωμωδώντας τα υπερηρωικά στερεότυπα, σπάζοντας κάθε φραγμό πολιτικής ορθότητας και αναγνωρίζοντας ατάραχος την πραγματική φύση της ύπαρξής του. Τα παρανοϊκά χαρακτηριστικά του ήταν αυτά που δημιούργησαν ένα σκληροπυρηνικότατο fanbase για το χαρακτήρα, αλλά και αυτά που καθυστέρησαν τόσο την (σωστή) κινηματογραφική μεταφορά του.

Εν έτει 2016, όμως, όλα είναι δυνατά. Οπότε, (προ)ετοιμαστείτε.