The Flash S02E09

Running To Stand Still
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS02E09 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns DirectorKevin Tancharoen CastGrant Gustin, Candice Patton, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Danielle Panabaker, Shantel VanSanten NetworkThe CW

Ένα mid-season finale αξίζει να φέρει αυτόν τον τίτλο, όταν κλείνει εκκρεμότητες και θέτει τις βάσεις για τα storylines που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια. Το “Running To Stand Still” μπορεί να μην κάνει πολλά πράγματα σχετικά με το πρώτο, αλλά στο δεύτερο δίνει ρέστα!

Όχι μόνο σετάρει τις επόμενες κινήσεις του arch-villain, Zoom, αλλά και μας προϊδεάζει (τόσο-όσο) για τη φύση του ιστού που πλέκει ένας από τους πιο τρομακτικούς κακούς που έχει εμφανιστεί ποτέ σε σειρά του είδους, μπλέκοντας στα σχέδιά του έναν χαρακτήρα, ο οποίος, έτσι κι αλλιώς, βολτάρει στη γκρίζα ζώνη. Τα παραπάνω ντύνονται με ικανοποιητική δράση (από μάλλον “campy” villains), ένα οικογενειακό resolution (που δείχνει να έχει happy end για όλους), και δύο ρομάντζα (το γνωστό κι αγαπημένο που προχωράει αργά, και ένα εν τη γενέσει του), όλα σε χριστουγεννιάτικο φόντο.

Η μάλλον απογοητευτική προσπάθειά μου να μην κάνω spoilers αποκρύπτοντας ονόματα, φτάνει στο τέλος της, με μία διαπίστωση: Half way there, η δεύτερη σεζόν, που, όπως έγραφα, έκανε ένα χλιαρό ξεκίνημα, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να σταθεί αντάξια δίπλα στην εκπληκτική πρώτη, και όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται για πραγματική απογείωση με την επιστροφή της!