Top 100 Film & TV Adaptations

20-11: "Well, what would you prefer, yellow spandex?"
17

X-Men: First Class

2011WritersAshley Miller, Zack Stentz DirectorMatthew Vaughn CastJames McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Kevin Bacon 20th Century Fox

Έχοντας ήδη μεταφερθεί τέσσερις φορές στη μεγάλη οθόνη έως το 2011, οι X-Men μας πάνε “πίσω” με ένα prequel. Τα χρονικά πλαίσια είναι πολύ πριν ο Charles Xavier γίνει ο Professor X ή o Erik Lehnsherr γίνει ο Magneto. Η ταινία, όμως, θα αναλάβει να καλύψει αυτό το κινηματογραφικό κενό στο franchise.

Στο FIRST CLASS θα δούμε τα πρώτα βήματα των Charles και Erik, που είναι και τόσο καθοριστικά για τους μεταλλαγμένους. O τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι προ των πυλών και οι μεταλλαγμένοι θα κληθούν να ενωθούν και να δαμάσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον κόσμο.

Η ιδέα του origin των αρχηγών των δύο βασικών ομάδων μεταλλαγμένων από την αρχή με είχε ενθουσιάσει, μιας η ταινία αναγκαστικά θα έπρεπε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα – κάτι που καταφέρνει! Εξάλλου, έχουμε μία superhero ταινία στα 60s! Το αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλμών, κάνοντας την ταινία αρκετά ξεχωριστή δίνοντας μία φρέσκια εικόνα στις superhero ταινίες. Είναι ευχάριστη, με αρκετά easter eggs για τους λάτρεις του franchise, ταιριαστό cast, αρκετή δράση και πολύ ενδιαφέρον story, που καταφέρνει και εκπληρώνει επάξια το ρόλο της ταινίας ως prequel.

#20 #19 #18 #17 #16 #15 #14 #13 #12 #11