Daredevil: Season 2

Νέες φωτογραφίες με κλασικούς χαρακτήρες!

Πέρυσι τον Απρίλιο, το DAREDEVIL του Netflix μας έδειξε μια πλευρά των τηλεοπτικών μεταφορών comics που δεν ξέραμε καν πως υπήρχε. Η σειρά απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και την αστείρευτη αγάπη των fans, ενώ κατάφερε να γίνει γνωστή ευρέως, ακόμη και σε ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο. Όντας καλογυρισμένο, ατμοσφαιρικό και πανέξυπνο, το DAREDEVIL άνοιξε το δρόμο για μια νέα ”γενιά” τηλεοπτικών υπερηρώων και έκανε τόσο μεγάλο μπάμ, που η δεύτερη σεζόν ήταν εξ αρχής δεδομένη.

Στα πλαίσια του mini-universe που η Marvel θέλει να χτίσει στο Netflix (ενα R-rated υποσύνολο του MCU με πιο street χαρακτήρες και πιο street προβλήματα), η δεύτερη σεζόν του DAREDEVIL θα μας παρουσιάσει μερικούς ακόμη από τους κλασικούς χαρακτήρες των comics. Σε τούτο το ολόφρεσκο πακέτο με εικόνες, έχουμε την ευκαιρία να δούμε, για πρώτη φορά, τους Elektra και Punisher, στη μορφή που θα πάρουν στην πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς, αλλά και τον ίδιο τον Murdock με την στολή του.

daredevil-season-2-jon-bernthal-punisher-164143

Marvel's Daredevil

Η δεύτερη σεζόν του DAREDEVIL μόλις τελείωσε γυρίσματα και αναμένεται τον προσεχή Μάρτιο. Επιπλεόν, από το Netflixverse της Marvel, θα έχουμε, μέσα στη χρονιά, και την πρώτη σεζόν των περιπετειών του Luke Cage.