I Hate Fairyland #3

Από cliffhanger σε cliffhanger!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

I Hate Fairyland #3

Writer/ArtistSkottie YoungPublisherImage Comics

Το slapstick έπος splatterιάς συνεχίζεται ακάθεκτο! Και πάλι, βλέπουμε την Gert να έχει ξεφύγει πανεύκολα από το θανατηφόρο cliffhanger του προηγούμενου τεύχους και να συνεχίζει την αναζήτησή της για το Κλειδί που θα τη γυρίσει στον κόσμο μας.

Εν τω μεταξύ, η βασίλισσα «Συννεφούλα» (Cloudia) εφαρμόζει ένα καινούργιο, ευφάνταστο σχέδιο να εξοντώσει την μυριόπαθη ηρωίδα. Θα φέρει στη Fairyland ένα άλλο παιδί, το οποίο αν βρει το Κλειδί πρώτο, η Gertrude θα γίνει μόνιμη κάτοικος στο βασίλειο και έτσι θα μπορέσει, επιτέλους, να την
εξολοθρεύσει! Το παιδί αυτό είναι η Happy, όνομα και πράμα. Όταν, δε, περιγράφει το δράμα της, ότι είναι σχεδόν μία ολόκληρη ημέρα στη Fairyland, η Gert (που είναι εκεί εικοσιφεύγα χρόνια) επιχειρεί να τη hackέψει.

Αν και το pacing αυτή τη φορά ήταν αργό (σχεδόν οι μισές σελίδες είχαν το πολύ δύο panels), o Young απολαμβάνει αυτό που κάνει, πράγμα που “βγαίνει” στο comic.

Το τεύχος κλείνει με ένα ακόμα θανατηφόρο cliffhanger. Εσείς τι λέτε να γίνει;