iZombie S02E10

“Method Head”
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

iZombie

Season/EpisodeS02E10 WritersRob Thomas, Diane Ruggiero, Kit Boss DirectorMark Piznarski CastRose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, David Anders, Robert Buckley NetworkThe CW

Παρά τον έξυπνο τίτλο του (ψοφάω για τα λογοπαίγνια της σειράς), το επεισόδιο που σήμανε την επιστροφή του iZOMBIE στους τηλεοπτικούς δέκτες μας δε με ενθουσίασε. Και αυτό, γιατί ήταν τόσο άνισο σε κάποια σημεία που νομίζω πως τα όσα δε μας έδειξε ανά στιγμές θα ήταν πιο ωραία από όσα μας έδειξε.

Το επεισόδιο ξεκίνησε τρέχοντας γρήγορα μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων (κατά την οποία η Liv ήταν on Santa brains!) και έπειτα μας έφερε στο σήμερα και στην αγαπημένη zombie τηλεοπτική σειρά της πρωταγωνίστριας. Στο πλατό αυτής της σειράς, κλήθηκε να λύσει το φόνο αυτής της εβδομάδας, χωρίς όμως να μας προσφέρει ιδιαίτερα αξιομνημόνευτες στιγμές – πέρα από κάποιες meta εξαιρέσεις. Έχω την εντύπωση πως η ιστορία των Χριστουγέννων που προσπεράστηκε ελαφρά τη καρδία θα μπορούσε να είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα.

Και στο μέτωπο της γενικότερης εξέλιξης του κεντρικού plot της σειράς, πάντως, δεν πήραμε πολλά περισσότερα από απλές υποσχέσεις. Αλλά η συγκεκριμένη πρακτική έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν και καιρός είναι να ξεκινήσουν οι υπεύθυνοι να μας αποζημιώνουν σιγά-σιγά και να ξεκινήσουν τις μεγάλες διαμάχες που θα φέρει το στήσιμο των πιονιών τους.