Τηλεοπτικά Updates

Punisher, Jessica Jones, Hellfire, Legion και δε συμμαζεύεται

Η αμερικανική τηλεόραση έχει τόσους υπερήρωες πλέον που… τρέχουν από τα μπατζάκια της. Για όσους αδυνατούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις σε δέκα μέτωπα ταυτόχρονα, ορίστε ένα γρήγορο recap από όποια είδηση της τελευταίας εβδομάδας μπορεί να σας ξέφυγε.

Ξεκινώντας από το όχι και τόσο παραδοσιακά τηλεοπτικό Netflix, ο κολοσσός της διασκέδασης ανακοίνωσε με περηφάνια την δεύτερη σεζόν του JESSICA JONES και όλοι οι fans κατενθουσιάστηκαν. Αμέσως μετά, ο κολοσσός της διασκέδασης ανακοίνωσε πως ίσως τελικά καθυστερήσει λιγάκι, και λέγοντας λιγάκι εννοούμε αφότου έρθουν και φύγουν τα DAREDEVIL (δεύτερη σεζόν), IRON FIST, LUKE CAGE και DEFENDERS (καθώς και ο,τι άλλο προκύψει στην πορεία), οπότε μιλάμε για καλό 2017. Ίσως και αργότερα.

Παραμένοντας στη γωνιά που έχει καταλάβει η Marvel στο Netflix, οι φήμες δίνουν και παίρνουν πως η εταιρεία ετοιμάζει σειρά PUNISHER, μετά την αναμενόμενη πρώτη εμφάνιση του χαρακτήρα στη δεύτερη σεζόν του DAREDEVIL. Η Netflix απάντησε λοιπόν, δηλώνοντας πως ναι, θα μπορούσε να γίνει, αλλά ”δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Εξάλλου, δε σκοπεύουμε να βγάζουμε πάνω από δύο σειρές το χρόνο.”

Αλλάζοντας σκηνικό τώρα, πριν από μερικούς μήνες η FOX ανακοίνωσε πως ετοιμάζει live-action τηλεοπτικές σειρές με τους X-Men, σε συνεργασία με τη Marvel Television. Τώρα, υπάρχουν μερικές εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο: αφενός, η σειρά HELLFIRE έχασε εν μία νυκτί όλο της το δημιουργικό team (οι Evan Katz, Manny Coto, Patrick McKay και JD Payne έφυγαν για να γυρίσουν το reboot του 24) και η FOX προσπαθεί με ζήλο να βρεί αντικαταστάτες, ενώ η άλλη προγραμματισμένη τους σειρά, το LEGION (με πρωταγωνιστή τον Legion, duh) προχωρά κανονικά και θα βγει Θεού θέλοντος μέσα στη χρονιά, αλλά δε θα λαμβάνει χώρα στο κινηματογραφικό σύμπαν των X-Men.

Τέλος, και αλλάζοντας σύμπαν και κανάλι, σε ένα καινούργιο προωθητικό κλιπάκι του SUPERGIRL που μπορείτε να δείτε εδώ, κάνει την live-action εμφάνισή της μια θηλυκή εκδοχή του Bizarro, ενώ (υπόσχομαι, τελευταίο) ο Geoff Johns δήλωσε πως πρόκειται να δούμε κάποια στιγμή στην τηλεόραση τη Legion Of Super Heroes.

Αυτά.