Justice League Of America #6

Οδεύει προς εκκωφαντικό φινάλε!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Justice League Of America #6

Writer/ArtistBryan HitchPublisherDC Comics

Το πρώτο story arc του JUSTICE LEAGUE OF AMERICA πλησιάζει στο τέλος του, που προμηνύεται εκκωφαντικό. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, όταν ο Rao, ο θεός του Krypton, έχει – σχεδόν – καταφέρει να επιβάλει (με το προσωπείο του σωτήρα και τα θαύματά του) τη λατρεία του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη; Η Justice League προσπαθεί να του αντισταθεί, αλλά ακόμα και τα φρούριά της (Atlantis, Themyscira, Fortress of Solitude) δέχονται ανηλεή επίθεση. Η τελική αναμέτρηση αναμένεται επική.

Ο Bryan Hitch συνεχίζει το one man show του στον τίτλο, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή ατελείωτες σκηνές δράσης σε μεγάλη κλίμακα. Widescreen action που λεν και στο χωριό μου! Προσθέστε εξωτικούς κόσμους και ταξίδια στο χρόνο και θα έχετε μια επική περιπέτεια. Θα σας θυμίσει το JLA: HEAVEN’S LADDER, σε σχέδιο του ιδίου, αλλά και γενικότερα το JLA των Morrison/Waid. Ένα διασκεδαστικό τεύχος, στο σωστό πνεύμα της Justice League.