The Flash S02E10

Potential Energy
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS02E10 WritersBryan Q. Miller, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns DirectorRob Hardy CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Keiynan Lonsdale, Jesse L. Martin NetworkThe CW

Η αγαπημένη σειρά επανήλθε μετά το διάλειμμα των διακοπών με ένα ενδιαφέρον επεισόδιο, στο οποίο κυριαρχούν η δράση και το δραματικό στοιχείο, με διακριτικές χιουμοριστικές νότες. Ο Barry βλέπει εφιάλτες, στους οποίους ο Zoom επιτίθεται στην Patty και ο ίδιος δεν καταφέρνει να την σώσει, και η ομάδα στα S.T.A.R. Labs κινητοποιείται στην αναζήτηση του Turtle, ενός meta-human που έχει την ικανότητα να επιβραδύνει το χρόνο και ίσως δώσει τη λύση στην ανάπτυξη μίας στρατηγικής για την αντιμετώπιση του Zoom. Στο προσκήνιο έρχεται και ο Wally West, που από ό,τι φαίνεται φλερτάρει και ο ίδιος με τις υψηλές ταχύτητες και τον οποίο προσπαθούν να πλησιάσουν o Joe και η Iris.

Παρότι ο κεντρικός πυρήνας του επεισοδίου αφορά στην αναζήτηση και σύλληψη του Turtle (που είναι λίγο μονολιθικός ως κακός), παράλληλα αναπτύσσονται διάφορες υποπλοκές που μπορεί να σχετίζονται με ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Η Caitlin αγωνιά για την υγεία του Jay, που φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο, κάτι που ίσως μετά την απώλεια του συζύγου της μπορεί να είναι ο συναισθηματικός καταλύτης που θα οδηγήσει στην δημιουργία της Killer Frost! Από την άλλη, ο ριψοκίνδυνος χαρακτήρας του Wally και η εκρυθμη συμπεριφορά του απέναντι στην οικογένειά του δημιουργεί εντάσεις, ενώ και η στάση του απέναντι στον Barry δεν διαφαίνεται θετική.

Σε κάθε περίπτωση, δε μπορεί κανείς να παραπονεθεί για ένα επεισόδιο με τρεις (εν δυνάμει) Flash!