Lazarus #21

Κλείνει θεαματικά το storyline
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Lazarus #21

WriterGreg RuckaArtistMichael LarkPublisherImage Comics

Το τελευταίο τεύχος του arc “Poison” είναι αρκετά θεαματικό. Η Forever μπλέκει σε πολεμικές συρράξεις και το υπόλοιπο cast ζει τη… GAME OF THRONES ζωή του, με τις διαπλοκές, τις ανακατατάξεις της εξουσίας και το drama που συνοδεύει πάντα τις ιστορίες, στις οποίες πρωταγωνιστούν υπερβολικά ισχυροί fictional χαρακτήρες, με ανεπαρκώς ανεπτυγμένα κίνητρα και backstories. Η Forever, πάντως, είναι πιο ενδιαφέρουσα από ότι συνήθως, ενώ οι άλλοι χαρακτήρες πέφτουν σε πιο αναμενόμενα patterns και συμπεριφορές. Το major twist μας περιμένει στην τελευταία σελίδα, χωρίς τίποτα να μας έχει προετοιμάσει, αλλά και χωρίς τίποτα να προοικονομεί την εξέλιξη της ιστορίας.

Γενικώς, ο Greg Rucka κάνει καλή δουλειά στην αφήγηση, ειδικά δεδομένου του ότι είχε να διηγηθεί την ιστορία του που εξελίσσεται σε τρία διαφορετικά σημεία, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Το artwork του Michael Lark εξακολουθεί να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και το coloring του Arcas δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ακόμη και αν κατά καιρούς το αποτέλεσμα της δουλειάς τους φαίνεται υπερβολικά ρεαλιστικό και στατικό.