Supergirl S01E12

Bizarro
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Supergirl

Season/EpisodeS01E12 WritersGreg Berlanti, Ali Adler, Andrew Kreisberg DirectorJohn F. Showalter CastMelissa Benoist, Mehcad Brooks, Calista Flockhart, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Peter Facinelli NetworkCBS

Το δωδέκατο επεισόδιο της σειράς περιστρέφεται γύρω από τη σκηνή με την οποία μας αποχαιρέτησε το προηγούμενο. Στους ουρανούς της National City, πετάει και μια δεύτερη Supergirl, σωσίας της Kara, με τις ίδιες ακριβώς υπερδυνάμεις… και την ίδια στολή! Όπως μαρτυρά και ο τίτλος του επεισοδίου, πρόκειται για την εισαγωγή ενός γνωστού χαρακτήρα στο τηλεοπτικό σύμπαν της σειράς.

Η σειρά SUPERGIRL έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να “παίξει” με το σύμπαν της DC και το συγκεκριμένο επεισόδιο έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα. Έτσι, λοιπόν, έχουμε ένα origin για τον χαρακτήρα Bizarro, που πλέον θηλυκοποείται. Ο Max Lord, σαν άλλος Lex Luthor, κατασκευάζει την Bizarro για να απαλλαγεί από την ηρωίδα της National City. Ο ρυθμός του επεισοδίου είναι αρκετά καλός, με την δράση να βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα (ειδικά οι μάχες της ηρωίδας με την Bizarro είναι αρκετά καλές – όσο επιτρέπει το budget, τέλος πάντων!), χωρίς όμως να λείπει και το παραδοσιακό “ρομάντζο” που διέπει τη σειρά, από το οποίο δεν λείπουν ακόμη κια χωρισμοί!

Το SUPERGIRL, συνεχίζει να διατηρεί τον φωτεινό και αισιόδοξο τόνο των επεισοδίων του, κάτι που, δυστυχώς, δεν συμμερίζονται οι υπόλοιπες σειρές της DC που προβάλλονται αυτή την περίοδο (εκτός ίσως από το iZOMBIE).