Legends Of Tomorrow S01E03

Blood Ties
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS01E03 WritersGreg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer, Chris Fedak DirectorDermott Downs CastBrandon Routh, Caity Lotz, Victor Garber, Arthur Darvill, Franz Drameh, Ciara Renée, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Casper Crump NetworkThe CW

Στο τρίτο επεισόδιο, οι συγγραφείς συνεχίζουν να χωρίζουν την ομάδα σε μικρότερες υπο-ομάδες με την κάθε μια να αναλαμβάνει μια άλλη αποστολή, είτε έχει σχέση με τον Vandal Savage, είτε όχι, αναδεικνύοντας στην πορεία τις αρετές του μοντέλου των shared universes.

Κολλημένοι στο 1975, ο Rip με την Sarah αποφασίζουν να χτυπήσουν τον Vandal στις τραπεζικές του καταθέσεις, με τη δεύτερη να προσπαθεί να ελέγξει τη δίψα για αίμα, που της προκαλεί η εμπειρία της με το Lazarus Pit, και τον πρώτο να είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει στο παρελθόν.

Από την άλλη, η Kendra είναι βαριά τραυματισμένη μετά τα γεγονότα του προηγούμενου επεισοδίου και ο Ray, με τη βοήθεια του Martin, προσπαθεί να την σώσει, χρησιμοποιώντας την πανοπλία του Atom. Το πρόβλημα είναι ότι ο Atom δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση και ο Martin προσπαθεί να τον συνεφέρει. Ενώ οι writers χρησιμοποιούν έξυπνα το backstory του Ray, το οποίο είχαμε δει στην τρίτη σεζόν του ARROW, η εσωτερική σύγκρουση που έχει, αλλά και γενικότερα κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχει παρουσιάσει στη σειρά, μοιάζουν εξαναγκασμένα και για χάρη του δράματος.

Τέλος, ο Cold με την βοήθεια του Jax και του Heatwave, προσπαθεί να κλέψει ένα πετράδι από την Central City. Η ιστορία του σε αυτό το επεισόδιο δεν θα είχε ιδιαίτερο αντίκτυπο, αν δεν είχαμε μάθει, σε προηγούμενα επεισόδια του THE FLASH, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια του Snart.