Superman: American Alien #3

Ένα mini-series που ξέρει πολύ καλά τι κάνει
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Superman: American Alien #3

WriterMax LandisArtistJoëlle JonesPublisherDC Comics

Ο Clark Kent βρίσκεται από λάθος σε ένα πάρτι σε ένα γιοτ. Και, σαν να μην έφτανε αυτό, οι καλεσμένοι τον έχουν περάσει για τον οικοδεσπότη, Bruce Wayne! Ναι, είναι αφελές και απίθανο, αλλά είναι κι αυτό κομμάτι της μαγείας του. Όσο αφορά στην ιστορία του Clark, το συγκεκριμένο τεύχος αναλαμβάνει να διδάξει στον πρωταγωνιστή μας ότι ο κόσμος είναι πολύ μεγαλύτερος από τα ασφαλή όρια του Smallville, ενώ παράλληλα χτίζει την αναπόφευκτη πρώτη του συνάντηση με τον Σκοτεινό Ιππότη.

Στις μονοσέλιδες ιστορίες, που συνοδεύουν τα τεύχη της σειράς, έχουμε μια ιστορία με τον Mr. Mxyzptlk, σε εικονογράφηση Mark Buckingham, που έχει ως θέμα τη δύναμη των ιδεών και των φανταστικών χαρακτήρων και θυμίζει ύποπτα Grant Morrison, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το τρίτο τεύχος του AMERICAN ALIEN αποδεικνύει πλέον, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι πρόκειται για ένα mini series που έχει θέσει ψηλά τον πήχη και ξέρει πολύ καλά τι κάνει.