Noblesse: Awakening

Σε κάνει να αναζητείς τη συνέχεια!
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Noblesse: Awakening

Season/Episode WriterShun Fukudome DirectorKenichi Matsuzawa CastDaisuke Hirakawa, Tarusuke Shingaki, Hisafumi Oda, Tasuku Hatanaka NetworkCrunchyroll

Tο NOBLESSE: AWAKWENING είναι ένα εισαγωγικό επεισόδιο, βασισμένο στο manhwa (“κορεατικό manga”) NOBLESSE, το οποίο προτείνω να διαβάσετε πριν δείτε το anime. Σε αυτό το 30λεπτο επεισόδιο, βλέπουμε έναν γοητευτικό τύπο, τον Raizel, να προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα ζωή από την αρχή και να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα για εκείνον, αν ήταν άνθρωπος, αλλά, βλέπετε, ο Raizel είναι βαμπίρ και έχει μόλις ξυπνήσει από έναν ύπνο που κράτησε 820 χρόνια…

Αν είστε λάτρεις του προσεγμένου σχεδίου, θα το αγαπήσετε, καθώς τόσο το manhwa, όσο και το anime, διακρίνονται από επικές και ποιητικές εικόνες, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Οι συναρπαστικές μάχες κρατούν μια ισορροπία μεταξύ υπόθεσης και δράσης, ενώ το υπερφυσικό στοιχείο έρχεται να προσθέσει μια άλλη διάσταση στη, φαινομενικά, καθημερινή σχολική ζωή των ηρώων.

Ευελπιστώ σε μια συνέχεια του anime, με περισσότερα επεισόδια, μια και το συγκεκριμένο μου κίνησε το ενδιαφέρον και με κέντρισε να δω πιο πολύ. Ίσως πρόκειται για ένα δοκιμαστικό επεισόδιο, του οποίου η απήχηση θα καθορίσει κατά πόσο θα κυκλοφορήσει και συνέχεια. Αναμένουμε!