Insexts #2

Σενάριο αχταρμάς και artwork στο πόδι!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Insexts #2

WriterMarguerite BennettArtistAriela KristantinaPublisherAfterShock Comics

Παρότι το πρώτο τεύχος του INSEXTS ξεγελά με το sex και τα αηδιαστικά εντομο-αυγά και τις υπόνοιες οτι έχει κάποιο σενάριο, το δεύτερο τεύχος έρχεται να διασκεδάσει κάθε τέτοια υποψία.

Σενάριο δεν δείχνει να υπάρχει. Και ούτε άλλα εντομο-αυγά, δυστυχώς. Φυσικά, από sex κάτι λίγα γίνονται, αλλά απογοητευτικά και αυτα. Το τεύχος αυτό αποτελείται, ως επι το πλείστον, από εντελώς ασύνδετες στιγμές, όπου η lady Bertram χάνει τα ρούχα της. Σκίζονται, ξεκουμπώνονται, σηκώνονται, τα πάντα αρκεί να βρεθεί panel παρά panel χωρίς αυτά. Η σχέση μεταξυ της Mariah και της lady Bertram είναι, βέβαια, ακόμη σε ίσα μέρη creepy και συγκινητική, αλλά τώρα προστίθεται σε όλο τον αχταρμά και το vigilantιλίκι. Από το πουθενά. Και ένα τέρας που είναι κάτι μεταξύ των εξωγήινων από το ATTACK THE BLOCK και τον Beast από τους X-Men, που επιτίθεται σε πόρνες. Επίσης από το πουθενά.

Α! Και ξέχασα να πώ οτι, κατα τα φαινόμενα, ενημερώσαν την – εξαιρετική κατά τα άλλα – καλλιτέχνιδα Ariela Kristantina για το deadline του τεύχους δύο μερες πριν τη λήξη του, καθώς φαίνεται να έχει γίνει στο πόδι με αναλογίες να χάνονται και πρόσωπα να παραμορφώνονται, δεξιά και αριστερά. Κρίμα δηλαδή.