Star-Lord #3

Πολύ ωραίο artwork και ιστορία που σε κρατάει
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Star-Lord #3

WriterSam HumphriesArtistJavier GarronPublisherMarvel Comics

Ο Peter Quill είναι στο πλοίο του Yondu ήδη από προηγούμενο installment της σειράς, και στο τρίτο τεύχος θα τον δούμε να πετάει την ηλεκτρική σκούπα (το πρώτο του πόστο) και να μπαίνει στην πραγματική πειρατική ζωή, βγαίνοντας on the field, γλεντώντας με το υπόλοιπο gang και αποδεικνύοντας γενικότερα ότι “το κατέχει”. Βέβαια, ακόμη δεν έχει γίνει επίσημα πειρατής και μέλος των Ravagers.

Παρ’ όλα αυτά, σε αυτή την “year one” σειρά έχουμε ήδη ξεκινήσει να βλέπουμε δράση και η η ιστορία παίρνει ενδιαφέρουσα τροπή. Το τευχάκι, λοιπόν, μας ανοίγει την όρεξη για το πως θα συνεχίσει να εξελίσσεται η ζωή του Star-Lord και αν μπει, τελικά, στο crew των Ravagers.

Για την συγκεκριμένη σειρά είχα πολύ χαμηλές βλέψεις, αλλά μετά τα τρία πρώτα τεύχη, μπορώ να πω πως με έχει εκπλήξει. Είναι πολύ ευχάριστη, με πολύ ωραίο artwork και ιστορία που σε κρατάει.