Comicdom Cosplay 2016

Το δημοφιλές event επιστρέφει για 6η χρονιά!

Ήρθε η ώρα να σηκώσετε τα σπαθιά σας, να φορέσετε τις πανοπλίες σας, να ανακαλύψετε τις υπερδυνάμεις σας, να μεταμορφωθείτε σε όντα υπεράνθρωπα, φανταστικά, εξωγήινα, ή απλά σε διαφορετικούς ανθρώπους!

Ναι, το Comicdom Cosplay, αναπόσπαστο event του Comicdom Con Athens, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός cosplay της χώρας και εθνικός προκριματικός για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα cosplay, είναι και πάλι εδώ! Ο cosplayer που θα αναδειχθεί πρώτος νικητής στην κατηγορία του ατομικού θα εκπροσωπήσει και φέτος την Ελλάδα, στον διαγωνισμό EuroCosplay, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβρη, στο MCM Expo στο Λονδίνο.

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Comicdom Cosplay 2016, για να διαβάσετε τους ανανεωμένους κανόνες συμμετοχής, τη διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού και άλλες σχετικές πληροφορίες, και φυσικά, αν πιστεύετε ότι οι ραπτικές, κατασκευαστικές, θεατρικές (και όχι μόνο), ικανότητές σας, ξεχωρίζουν και ότι έχετε τον πολυπόθητο τίτλο στο χέρι, οι εγγραφές έχουν αρχίσει!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε μην το καθυστερείτε!

comicdom_cosplay_2016_irene_astral_2

Αν, πάλι, η βελόνα για εσάς είναι μόνο εργαλείο για να ανοίγετε τρύπες σε πλαστικά μπουκάλια, το πιστόλι σιλικόνης και η χρήση του σας προκαλούν αφόρητα επώδυνα εγκαύματα, πριν καν το ακουμπήσετε, και το στιλιζάρισμα περούκας σας φαίνεται μαγική γνώση χαμένη στα βάθη των αιώνων, τότε μάλλον ανήκετε σε αυτούς που επιθυμούν απλά να θαυμάσουν από κοντά τα καλύτερα cosplay. Για να παρακολουθήσετε το Comicdom Cosplay 2016, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι προσκλήσεις για το κοινό θα δίνονται δωρεάν, μία ανά άτομο, το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 18:45, στη Γραμματεία του Comicdom Con Athens 2016 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Και αν δεν θέλετε να στηθείτε ηρωικά στην ουρά με τις ώρες, για να αποκτήσετε το πολυπόθητο χαρτάκι, τότε υπάρχει εναλλακτική: από τις 19:00, θα μοιράζονται (και πάλι στη Γραμματεία στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, δωρεάν, μια ανά άτομο) προσκλήσεις για το live stream του διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί, μαζί με κληρώσεις με δώρα για τους θεατές και άλλες εκπλήξεις, στο θέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Όσοι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τον διαγωνισμό, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση.