Kennel Block Blues #1

Anthopomorphic animals is the new black
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Kennel Block Blues #1

WriterRyan FerrierArtistDaniel BaylissPublisherBoom! Studios

Το KENNEL BLOCK BLUES είναι μία σειρά τεσσάρων τευχών από την Boom! Studios. Αναμφισβήτητα, το εξώφυλλο ευθύνεται που έπεσε στα χέρια μου, μιας και, εκτός από το funky coloring, στοιχεία που μου θυμίζουν BLACKSAD, Jason, και vintage strips (ας πούμε McBess, καλύτερα) δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

Σε ένα κόσμο που φαίνεται ότι βασιλεύουν ανθρωποειδή ζώα, ο Oliver μπαίνει στην φυλακή. Στην Jackson Kennel Block, μία σκληρή φυλακή, με κλίκες μεταξύ σκυλιών και γατιών, βία, δωροδοκίες και όλα τα καλά (της στενής). Ο Oliver ξέρει πως είναι στην φυλακή, αλλά γενικά αντιλαμβάνεται τα πράγματα με έναν περίεργο, ψυχεδελικό τρόπο, γεμάτο παραισθήσεις και χρώματα! Κι εκεί, το vintage ύφος στο artwork δίνει πραγματικά πολύ ωραίο feeling και την τέλεια αντίθεση με την πραγματικότητα που βλέπουν οι υπόλοιποι.

Ο Oliver, λοιπόν, μοιάζει με τρελό που τραγουδάει όλη την ώρα – και μάλλον είναι, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα τεύχη για να ανακαλύψουμε περισσότερα για αυτόν και να βεβαιωθούμε. Το σίγουρο είναι πως το πρώτο τεύχος κέρδισε την προσοχή και είχε τρομερό artwork.