Supergirl S01E15

Solitude
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Supergirl

Season/EpisodeS01E15 WritersRachel Shukert, Anna Musky-Goldwyn, James DeWille, Andrew Kreisberg, Greg Berlanti, Ali Adler DirectorDermott Downs CastMelissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Calista Flockhart NetworkCBS

Ομολογώ πως το κλείσιμο του επεισοδίου ήταν καλό και πραγματικά συγκινητικό, με την εξομολόγηση της Alex μπροστά στην Kara. Ίσως μια από τις καλύτερες μέχρι τώρα στιγμές της σειράς. Τι είδαμε όμως μέχρι να φτάσουμε εκεί;

Καταρχήν, τη Laura Vandervoor ως guest star στο ρόλο της Indigo/Brainiac 8 (αναβαθμισμένο μοντελάκι). Πιθανότατα θα την θυμάστε ως… Supergirl στο SMALLVILLE, με το κλείσιμο του ματιού των παραγωγών προς το κοινό, να κρατεί καλά. Η Indigo, λοιπόν, ως ζωντανό software, προκαλεί χάος στη National City, απειλώντας μέχρι και με πυρηνικό ολοκαύτωμα. Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι είχε και μια κάποια σχέση με τον Non, πιθανότατα αδιευκρίνιστα βιτσιόζικου cyber-sex, καθώς πραγματοποιούν την συμμαχία τους.

Αυτό που θα ζήλευε μέχρι και το INDEPENDENCE DAY, είναι το γεγονός ότι ο Winn αποδεικνύεται ένας ιδιοφυής hacke και σεβαστή απειλή για Indigo – τόσο αυτός όσο και ο παλιός κώδικας που είχε φτιάξει. Και, φυσικά, το DEO εμπιστεύεται αυτόν, μιας και είναι δικό τους παιδί που έχει τα μέσα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα γενικής χαζομάρας του επεισοδίου, η ώρα κύλησε ευχάριστα, με τον εγκέφαλο να πηγαίνει στο ρελαντί – αλλιώς κάποια πράγματα θα έμπαζαν. Πάντως, είπαμε, το φινάλε αποζημιώνει.