Dark Knight III: The Master Race #3

Εξακολουθεί να διατηρεί υψηλά το ενδιαφέρον
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Dark Knight III: The Master Race #3

WritersFrank Miller, Brian AzzarelloArtistsAndy Kubert, John Romita Jr., Frank MillerPublisherDC Comics

Το τρίτο τεύχος του DARK KNIGHT III: THE MASTER RACE είναι πολύ περίεργο και αυτό γιατί, αν και έχουμε την επιστροφή του Bruce Wayne (αναμενόμενο), είναι η λιγότερο “ιστορία Batman” μέχρι τώρα. Η έμφαση δίνεται στους εξτρεμιστές Κρυπτόνιους, που απέδρασαν από την πόλη του Kandor και ζητούν την υποταγή της ανθρωπότητας σε αυτούς. Όπως καταλαβαίνετε, γίνεται πανικός με καταστροφές, πυρηνικά και όλα τα απαραίτητα. Οι δημιουργοί καταφέρνουν να φτιάξουν ένα κλίμα τρόμου στον αναγνώστη, πράγμα δύσκολο με τόσα ανάλογα σκηνικά που έχουμε ζήσει σε διάφορες ιστορίες. Κορυφαίες στιγμές της ιστορίας, πάντως, είναι – με διαφορά – οι αλληλεπιδράσεις του Bruce με την Carrie, που βγάζουν μια τέλεια χημεία. Συνολικά, πρόκειται για μια ιστορία που διατηρεί υψηλά το ενδιαφέρον μας για τη συνέχεια.

Η back-up mini ιστορία που περιέχεται στο κύριο τεύχος είναι αφιερωμένο στον Green Lantern και είναι με διαφορά το χειρότερο μέχρι στιγμής. Η ιστορία είναι αδιάφορη και το artwork των John Romita Jr. και Frank Miller πρόχειρο και κάτω του μετρίου.