Comicdom Con Athens 2016

Τρία Ακόμη Workshops!

Τρία νέα workshops, από τους Al Ewing, Mysh, και Μιχάλη Διαλυνά & Ηλία Κυριαζή, προστέθηκαν στο πλούσιο πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2016. Μάθετε λεπτομέρειες και μην αργήσετε να κάνετε τις εγγραφές σας!

Al Ewing: Time And The Comics

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 18:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Seminar Room 4ου Ορόφου)

Ένα workshop μίας ώρας με θέμα το χρόνο στα comics. Πώς μετριέται ο χρόνος όταν αποτελείται από panels σε μία σελίδα; Πώς μπορείτε να τον κάνετε να δουλέψει προς όφελός σας; Περιλαμβάνει περιφερειακές αναφορές στο continuity των comic universes, συγκρίσεις ανάμεσα σε “πραγματικό” και “κυμαινόμενο” χρόνο, καθώς και μια συζήτηση στο πως το time travel μπορεί να είναι διασκεδαστικό και κερδοφόρο.

ewing_workshop

Mysh: Creative Process As Communication

Σάββατο, 16 Απριλίου, 14:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Seminar Room 4ου Ορόφου)

“Για μένα, οι οπτικές τέχνες είναι μια ισχυρή μορφή επικοινωνίας. Δημιουργώντας ακριβείς εικόνες, μπορούμε όχι μόνο να εκφράσουμε ιδέες ή να μοιραστούμε πληροφορίες, αλλά και να επικοινωνήσουμε με άμεσο τρόπο τα συναισθήματά μας στους άλλους, και να δώσουμε στους ανθρώπους τη μαγική δυνατότητα να βιώσουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου.”

Το workshop απαρτίζεται από μία σύντομη παρουσίαση των έργων του Mysh, όπου θα περιγράψει το πώς χτίζει τις εικόνες του, ένα διαδραστικό κομμάτι όπου οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν τις ιδέες και τα έργα τους, και μια-δυο μικρές ασκήσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στους δημιουργούς να τεστάρουν τα εργαλεία οπτικής επικοινωνίας που θα αναφερθούν στη διάρκεια.

mysh_workshop

Μιχάλης Διαλυνάς & Ηλίας Κυριαζής: Weapons And Tools To Break Into Comics!

Κυριακή, 17 Απριλίου, 13:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Seminar Room 6ου Ορόφου)

Ο Μιχάλης Διαλυνάς και ο Ηλίας Κυριαζής θα μιλήσουν για την εμπειρία τους στις συνεργασίες τους με εταιρίες comics τους εξωτερικου. Ελάτε να παρακολουθήσετε ένα workshop, στο οποίο θα συζητηθούν οι πλέον ενδεδειγμένοι τρόποι για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας και να “πουλήσετε” την ιδέα που έχετε για ένα project.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα γίνουν και portfolio reviews και οι δύο δημιουργοί θα δώσουν συμβουλές μπροστά σε όλους για το πως μπορείτε να κάνετε το portfolio σας πιο δυνατό και ελκυστικό. Μη φοβάστε, δεν δαγκώνουν (πολύ)!

Μετά το τέλος του workshop, θα ακολουθήσει κλήρωση, όπου ένας από τους συμμετέχοντες θα κερδίσει ολόκληρο τον πρώτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς GOTHAM, προσφορά της Tanweer.

dialynas_kyriazis_workshop

Για να εγγραφείτε, στείλτε mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας, καθώς και τον τίτλο του workshop που σας ενδιαφέρει, στο workshops@comicdom-con.gr.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Comicdom Con Athens 2016, για να μένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο φεστιβάλ!