Monstress #4

Φέρνει ανατριχίλα
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Monstress #4

WriterMarjorie LiuArtistSana TakedaPublisherImage Comics

Το δύσκολο ταξίδι της Maika συνεχίζεται και, όσο περνούν οι ημέρες, τα χιλιόμετρα προς τον τελικό της προορισμό λιγοστεύουν. Στο πλευρό της, η μικρούλα Kippa και ο Master Ren (η γάτα με τις δύο ουρές). Και από πίσω τους να τους κυνηγάνε άνθρωποι, μάγισσες, Arcanics και γενικά ότι κινείται σε δύο – ή περισσότερα – πόδια.

Τώρα, όμως, η Maika αρχίζει να καταλαβαίνει πιο πολλά για εκείνο το πλάσμα που κυριαρχεί στο μυαλό και στο σώμα της. Μαζί της μαθαίνουμε και εμείς και, αντί να ξεδιαλύνεται το μυστήριο, αυτό μπλέκεται όλο και πιο πολύ. Αρκετός κόσμος φοβάται και θέλει να δώσει ένα τέλος σε ό,τι και να είναι αυτό το πλάσμα με τα πολλά μάτια. Και τι σχέση τέλος πάντων έχουν όλα αυτά με τη σπασμένη μάσκα;!

Για αυτό θα πρέπει λογικά να περιμένουμε πάρα πολύ, αλλά δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και από άποψης σεναρίου, αλλά και του μαγευτικού – ίσως και λίγο ονειρικού – σχεδίου, καθώς μας κρατούν σε αγωνία. Και φέρνουν ανατριχίλα!

Τελικά, ποια ακριβώς είναι η Maika; Από τι τρέχουν όλοι; Γιατί υπάρχουν γάτες που ομιλούν και έχουν πολλές ουρές; Αυτά και άλλα πολλά στο επόμενο κομμάτι της ιστορίας!