Comicdom Con Athens 2016

Οι τρεις πρώτες προβολές!!!

Ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτες προβολές του Comicdom Con Athens 2016! Οι οπαδοί του Robert Kirkman δεν πρέπει με τίποτα να χάσουν την πρεμιέρα του OUTCAST, της νέας σειρά του δημιουργού του THE WALKING DEAD, ενώ οι fans των ηρώων της DC θα έχουν την ευκαιρία να δουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το TV Special του The CW, DC FILMS PRESENTS: DAWN OF THE JUSTICE LEAGUE.

Δεν ξεχνάμε, όμως, και τους φίλους του animation, οι οποίοι θα μπορέσουν να απολαύσουν τη μικρού μήκους ταινία animation THE ROCKIN’ DEAD, μια cult anime περιπέτεια δράσης με πολλή rock μουσική!

DC Films Presents: Dawn Of The Justice League

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 18:30
Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Auditorium)

Το ειδικό αφιέρωμα με τίτλο DC FILMS PRESENTS: DAWN OF THE JUSTICE LEAGUE προσκάλεσε, τον περασμένο Γενάρη, τους Αμερικάνους τηλεθεατές, μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού δικτύου The CW, στα παρασκήνια των επόμενων ταινιών που ετοιμάζονται από την Warner Bros. Pictures, για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC Films.

dc_films_dawn_of_the_justice_league_1

Με παρουσιαστή τον σκηνοθέτη/σεναριογράφο και ισόβιο φαν των comics, Kevin Smith, και με special guest τον Geoff Johns, της DC Entertainment, το “making of” που θα έχουμε για πρώτη φορά τη χαρά να δούμε ολόκληρο στην Ελλάδα, μέσα στο φετινό Comicdom Con Athens, αμέσως πριν το panel/debate Superman Vs. Batman, θα ξεκινήσει με σκηνές από το BATMAN v SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, που έκανε εντυπωσιακό άνοιγμα σε όλο τον κόσμο, ενώ θα δούμε για πρώτη φορά ένα sneak peak από την stand-alone ταινία της Wonder Woman, με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή Gal Gadot, που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Ιουνίου 2017, από την Tanweer.

Διάρκεια: 22 λεπτά

Outcast: Fox Avant Premiere

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 21:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Θέατρο)

Η νέα σειρά του Fox, OUTCAST, είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic του Robert Kirkman (δημιουργός της σειράς THE WALKING DEAD) και του artist Paul Azaceta. Η ιστορία ακολουθεί τον Kyle Barnes, η ζωή του οποίου έχει κυριευθεί από δαίμονες. Mε τη βοήθεια του αιδεσιμότατου Anderson, ενός ιεροκήρυκα που μάχεται με τους δικούς του δαίμονες, ο Kyle ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει απαντήσεις και να αποκτήσει κάτι που δεν είχε ποτέ, μια φυσιολογική ζωή. Αυτό που θα ανακαλύψει, όμως, ο Kyle, θα αλλάξει όχι μόνο την δική του μοίρα, αλλά και τη μοίρα ολόκληρου του κόσμου – για πάντα.

Ο πρωταγωνιστής Patrick Fugit (GONE GIRL, ALMOST FAMOUS) υποδύεται τον Kyle, έναν άνθρωπο που αναζητά συνεχώς απαντήσεις, ώστε να μπορέσει να λυτρωθεί από τους προσωπικούς του δαίμονες. Ο Kyle έχει απομακρύνει όλους εκείνους που αγαπά, από φόβο μήπως τους προκαλέσει μεγαλύτερο κακό. Ο Philip Glenister (LIFE ON MARS) υποδύεται τον Αιδεσιμότατο Anderson, ο όποιος πιστεύει ότι είναι στρατιώτης στον ιερό πόλεμο του Θεού, ενάντια στις δυνάμεις του κακού στη Γη. Ο Gabriel Bateman (STALKER) πρωταγωνιστεί ως Joshua Austin, ένα 8χρονο αγόρι, που κυριεύεται από δαιμονικές δυνάμεις και συνδέεται, κατά έναν ασυνήθιστο τρόπο, με τον Kyle.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. Η είσοδος στην αίθουσα θα γίνεται με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από τις 19.00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους, στην είσοδο του θεάτρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

The Rockin’ Dead – Enter Popacalypse

Κυριακή, 17 Απριλίου, 20:20
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Θέατρο)

Σε ένα όχι και τόσο μακρινό και δυσοίωνο μέλλον, ο διαβολικός μάνατζερ έχει αποκτήσει απόλυτο έλεγχο των μέσων ενημέρωσης και έχει μετατρέψει την πλειοψηφία του κόσμου σε ανούσια ποπ ζόμπι. Ελάχιστοι είναι οι ήρωες που απομένουν και εξακολουθούν να αντιστέκονται σθεναρά, όπως ο Killjoy και η Bad Wolf. Μαζί διασχίζουν την αχανή έρημο, πολεμώντας τα ζόμπι, και κρατώντας το rock and roll ζωντανό!

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Ishizaki, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Χαβάης με πτυχίο στον σχεδιασμό και την παραγωγή Κινουμένων Σχέδίων. Ειδικεύεται στον σχεδιασμό χαρακτήρων, το animation και τον σχεδιασμό backgrounds, και είναι λάτρης του cosplay και της rock μουσικής.

Το soundtrack περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, απόσπασμα από το τραγούδι “City Of Sin”, των Ελλήνων Alternative Rockers ονόματι The Rockin’ Dead!

Διάρκεια: 10 λεπτά

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Comicdom Con Athens 2016, για να μένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο φεστιβάλ!