Comicdom Con Athens 2016

Debate: Superman Vs. Batman

Δύο ορκισμένοι οπαδοί των δύο μεγαλύτερων υπερηρώων στην ιστορία των comics, αναμετρώνται, στην προσπάθειά τους να αναδείξουν τον αγαπημένο τους ήρωα ως τον καλύτερο! Γιώργος Ξύδης εναντίον Ανδρέα Μιχαηλίδη… Superman εναντίον Batman! Ποιός θα επικρατήσει άραγε;

Debate: Superman Vs. Batman

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 19:15
Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Auditorium)

Superman εναντίον Batman! Η μητέρα όλων των μαχών! Η σύγκρουση των δύο μεγαλύτερων υπερηρώων στην ιστορία των comics! Ο Άνθρωπος από Ατσάλι εναντίον του Σκοτεινού Ιππότη!

Δύο ορκισμένοι οπαδοί τους θα αναμετρηθούν, στην προσπάθειά τους να αναδείξουν τον αγαπημένο τους ήρωα ως τον καλύτερο. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης θα αφήσει για λίγο τα σκοτεινά σοκάκια της Gotham City και ο Γιώργος Ξύδης τις φωτεινές λεωφόρους της Metropolis, και θα σας περιμένουν στο Comicdom Con Athens 2016, για μια επική αναμέτρηση!

Η συμμετοχή σας είναι επιβεβλημένη, γι’ αυτό φορέστε το t-shirt με τον αγαπημένο σας ήρωα και ελάτε να ενισχύσετε τον αγώνα σας για την επικράτησή του!

Συντονισμός: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος

superman_batman

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Comicdom Con Athens 2016, για να μένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο φεστιβάλ!