The Totally Awesome Hulk #4

Δε μας έχει αποδείξει ακόμη πόσο “totally awesome” είναι
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Totally Awesome Hulk #4

WriterGreg PakArtistFrank ChoPublisherMarvel Comics

Έχοντας φτάσει πλέον στο τέταρτο τεύχος του καινούργιου Hulk, είναι μια καλή στιγμή να επιστρέψουμε στο review του πρώτου τεύχους, για να δούμε αν η σειρά ικανοποίησε τις προσδοκίες μας, αφού πλέον κλείνει το arc της Lady Hellbender, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει το flashback, που μας δείχνει πώς ο Amadeus αντικατέστησε τον Bruce Banner ως Hulk.

Σε γενικές γραμμές, το characterization του καινούργιου Hulk είχε ενδιαφέρον αν και, όπως φοβόμουν, η δράση και κυρίως η ανάγκη κάθε τεύχος να περιλαμβάνει ντε και καλά μια μάχη μοιράζουν άνισα τα ποσοστά character development/πλοκής και αδικούν τον χαρακτήρα.

Το βασικό αρνητικό των τεσσάρων πρώτων τευχών, όμως, έχει να κάνει με την συνεχή προσπάθεια του τίτλου να μας αποδείξει πόσο cool είναι, κάνοντας στην πορεία όλα τα κλασικά λάθη που κάνουν οι δημιουργοί όταν προσπαθούν να γράψουν έφηβους χαρακτήρες και να “απευθυνθούν στη νέα γενιά”.

Με λίγα λόγια, ο καινούργιος Hulk μπορεί να είναι “Totally Awesome”, αλλά ίσως ο τίτλος να χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη, μέχρι να μας το αποδείξει