iZombie S02E16

Pour Some Sugar, Zombie
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

iZombie

Season/EpisodeS02E16 WritersRob Thomas, Diane Ruggiero DirectorMairzee Almas CastRose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley, David Anders, Aly Michalka, Leanne Lapp NetworkThe CW

Το ΙZOMBIE είναι η κλασσική σειρά που, ενώ δεν σου γεμίζει το μάτι, έχει κάτι το οποίο μαγνητίζει τον θεατή. Μπορεί, λοιπόν, να φαντάζει σαν μια σειρά που διακωμωδεί τα ζόμπι, τα οποία είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό.

Το 16ο επεισόδιο της σειράς, δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στο aftermath του επεισοδίου 15. Αυτό για οποιαδήποτε άλλη σειρά θα μπορούσε να είναι σοβαρό μειονέκτημα, αλλά το ΙZOMBIE χειρίζεται αριστοτεχνικά την ιστορία του και παράλληλα μας παραδίδει πολλαπλά γεγονότα τα οποία κάνουν την σειρά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Ακόμα και η παραδοσιακός -για τη σειρά- φόνος που καλούνται να εξιχνιάσουν οι πρωταγωνιστές έχει μεγάλο ενδιαφέρον, το οποίο ενισχύεται από τις εξαιρετικές ερμηνείες του καστ, αλλά και από τις στιγμές απρόσμενου γέλιου που προσφέρει απρόσμενα η σειρά. Η Liv έχοντας φάει το μυαλό μιας δολοφονημένης στρίπερ, αποκτά την προσωπικότητα της και μαζί με τον Babineaux προσπαθούν να λύσουν την υπόθεση. Ταυτόχρονα, χωρίς να κάνω spoil, αναφέρω πως σε πολλούς χαρακτήρες συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές που σίγουρα θα φέρουν τα πάνω κάτω στα μελλοντικά επεισόδια της σειράς!

Το ΙZOMBIE συνεχίζει με τις δυνατές ερμηνείες, το πολύ όμορφο σενάριο και το ανάλαφρο -στην πλειοψηφία των επεισοδίων του- concept να προσφέρει ευχάριστες στιγμές στον θεατή. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!