Νέες εκδόσεις Aπό Tην Ένατη Διάσταση

Τα comics που θα δούμε στο Comicdom Con Athens 2016

Και οι εκδόσεις Ένατη Διάσταση θα βρίσκονται φέτος στο Comicdom Con Athens και, μάλιστα, με νέες εκδόσεις, αλλά και διαφορετικά πακέτα προσφορών. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Εδώ και δέκα χρόνια, η Ένατη Διάσταση παρουσιάζει όμορφα και παράξενα κόμικς κάποιων πολύ ταλαντούχων δημιουργών της ελληνικής κόμικς σκηνής. Στις νέες μας εκδόσεις- που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Comicdom Con 2016- θα βρείτε όλα εκείνα τα στοιχεία που μας αρέσει να ενσωματώνουμε στη δουλειά μας: Το έργο παλιών και καταξιωμένων συνεργατών, το καλλιτεχνικό όραμα νέων και πολλά υποσχόμενων δημιουργών, το χιούμορ, τη διάθεση για πειραματισμό και τη φαντασία. Φέτος, με αφορμή τη δέκατη επέτειο της εκδοτικής μας παρουσίας, ετοιμάσαμε επιπλέον τρία πολύ ενδιαφέροντα πακέτα προσφορών. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες και εμείς ετοιμάζουμε όλη μας την καλή διάθεση για να περάσουμε ένα υπέροχο τριήμερο.

 

Intra Muros: Η Πλήρης Έκδοση

PrintΣενάριο: Τάσος Ζαφειριάδης
Σχέδιο: Πέτρος Χριστούλιας
1η Έκδοση: Απρίλιος 2016
Είδος: Σουρεαλισμός/Χιούμορ
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 112 / Έγχρωμο
Τιμή: 11,99 ευρώ
ISBN: 978-618-5115-09-8

Η πόλη μου είναι βυθισμένη στην ομίχλη. Φεύγω για μεταπτυχιακό σε άλλη πόλη. Το σπίτι μου είναι ένα τεράστιο κύτταρο και το νοικιάζω. Απαίσιες πλατείες. Εμπορικά κέντρα. Κεραίες και ηλιακοί θερμοσίφωνες. Ακάλυπτοι και φωταγωγοί. Αχτένιστες ταράτσες. Καφές και Διαδίκτυο. Φαγητό σε πακέτο. Κλιματιστικά που στάζουν. Εξαέρωση. Κρυμμένα μηνύματα. Αϋπνία. Φυγή στο φανταστικό. Ο κόσμος μεγαλώνει ή εγώ μικραίνω; Ή απλώς νιώθω ότι πρέπει να μεγαλώσω απ’ την αρχή;
Οι Τάσος Ζαφειριάδης και Πέτρος Χριστούλιας παρουσίασαν τη σειρά Intra Muros στις σελίδες του περιοδικού 9. Η Ένατη Διάσταση συγκεντρώνει για πρώτη φορά όλα τα επεισόδια της σειράς όπου ξεδιπλώνεται η καθημερινότητα στην πόλη, τα μυστικά της και ο αλλόκοτα μαγικός κόσμος που κρύβεται –επιμελώς– δίπλα μας. Στις τελευταίες σελίδες της έκδοσης υπάρχει επιπλέον ο«Ακάλυπτος», χώρος με διάφορες εκπλήξεις, και ο «Ξενώνας», με πολλούς φιλοξενούμενους από τη συνοικία των κόμικς.

 

Η Τσαλακωμένη Ουρά

tsalakomeni-ouraΣενάριο: Σταύρος Κιουτσιούκης
Σχέδιο: Έφη Θεοδωροπούλου
1η Έκδοση: Απρίλιος 2016
Είδος: Φαντασία/Χιούμορ
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 48 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 5,99 ευρώ
ISBN: 978-618-5115-1

«Φυσικά θα ήταν τεράστια έκπληξη για μένα να δω τον Ωγκύστ… Έχει να περάσει περί τα 80 χρόνια από ’δώ. Και άσε που είναι και νεκρός τα τελευταία 32.» Μ’αυτά τα παράξενα λόγια, η μυστηριώδης κυρία υποδέχθηκε την έκπληκτη Ρω…

Ο Σταύρος Κιουτσιούκης διακρίνεται για το έξυπνο και πολύ ιδιαίτερο χιούμορ του. Ως δημιουργός κόμικς έχει γράψει και εικονογραφήσει κάποια πολύ όμορφα και αστεία άλμπουμ.

Η Έφη Θεοδωροπούλου διαθέτει μια όμορφη σχεδιαστική γραμμή που δανείζεται κάτι από το ύφος και τις ρευστές μορφές των εναλλακτικών bandes dessinées και αυτό είναι το πρώτο της κόμικ «μεγάλου μήκους».

Οι δυο τους αφηγούνται μια παραμυθένια και όμορφα εικονογραφημένη ιστορία όπου ο χρόνος και ο έρωτας βυθίζονται στο απαλό τρίχωμα μιας τσαλακωμένης ουράς. Η Ένατη Διάσταση, πιστή στην εκδοτική της παράδοση, συνεργάζεται, για μια ακόμη φορά, με τον Σταύρο Κιουτσιούκη, δίνει, για μια ακόμη φορά, εκδοτικό βήμα σε μία ταλαντούχο και νεοεμφανιζόμενη δημιουργό και παρουσιάζει, για μια ακόμη φορά, ένα παράξενο κόμικ άλμπουμ.

 

A Better Story

A Better StoryΣενάριο-Εικονογράφηση: Λένα
1η Έκδοση: Απρίλιος 2016
Είδος: Κοινωνικό
Διαστάσεις: 12 x 17
Αριθμός σελίδων: 224 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 9,99 ευρώ
ISBN: 978-618-5115-10-4

Ένα νεαρό ζευγάρι, μια σειρά από ατυχή γεγονότα και η πόλη αποτελούν τα βασικά στοιχεία της πλοκής του A Better Story.

Στο πρώτο της επίσημο και μεγάλου μήκους άλμπουμ, η Λένα παρουσιάζει μια γλυκόπικρη ιστορία αγάπης, δοσμένη μέσα από την πολυσύνθετη αναπαραστατική δύναμη της αφήγησης των κόμικς.

Εικόνες χωρίς λόγια, κατακερματισμένες σελίδες και ολοσέλιδα καρέ, μικρές χιουμοριστικές πινελιές και έντονα συναισθήματα συνθέτουν μια πολυσέλιδη, σιωπηλή αφήγηση που εφορμά από μια απλή σεναριακή σύλληψη και εξελίσσεται σ’ ένα όμορφο, πειραματικό δημιούργημα.

 

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΡΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ!

NEW BOOKS Pack
Περιλαμβάνει τα άλμπουμ:
INTRA MUROS: H ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗ
Η ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ
A BETTER STORY.

Τρία ολοκαίνουρια κόμικς (αξίας 27,97 ευρώ) μόνο 20 ευρώ!!! + Δώρο για τους 200 πρώτους το άλμπουμ Yellow Boy III: Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει.

ACTION Pack
Περιλαμβάνει ολοκληρωμένη τη μίνι σειρά sf/horror ΑΝΤΙΔΟΤΟ και το noir κόμικ NEIGHBORHOOD.

Τέσσερα κόμικς – 48 σελίδων έκαστο – μόνο 10 ευρώ!!!

YELLOW BOY Pack:
Τέσσερα comic strip άλμπουμ μόνο 12 ευρώ!!!

Περιλαμβάνει το εξαντλημένο άλμπουμ Οι Θλιβερές Περιπέτειες του Yellow Boy. [Προσοχή: Μόνο 25 πακέτα διαθέσιμα.]

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!