Justice League Of America #8

Clash Of The Titans
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Justice League Of America #8

Writer/ArtistBryan HitchPublisherDC Comics

Οι οπαδοί της DC και πιο συγκεκριμένα της Justice League, έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι έχουν την ευτυχία να απολαμβάνουν κάθε μήνα δύο πολύ καλούς τίτλους (JUSTICE LEAGUE και JUSTICE LEAGUE OF AMERICA) με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη τους ομάδα υπερηρώων. Η τελική σύγκρουση του Κρυπτόνιου θεού Rao με την Justice League – προεξάρχοντος του Superman – είναι εδώ, και θα χρειαστεί τα μέλη της Justice League να συνεργαστούν αρμονικά, εκμεταλλευόμενοι τις ικανότητες του καθενός, για να έχουν τύχη. Και πάλι, όμως, το τίμημα της νίκης ίσως να είναι πολύ υψηλό.

Για τον Bryan Hitch (ως artist, γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι και ο συγγραφέας του τίτλου, με πολύ καλά αποτελέσματα) τα έχουμε ξαναγράψει. Ο άνθρωπος κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα – μας δίνει μεγαλειώδεις και επικές σκηνές δράσης. Στο συγκεκριμένο τεύχος, μάλιστα, αυτό τονίζεται ακόμη περισσότερο, από σελίδες μάχης (κυρίως μεταξύ Superman και Rao) που δεν περιέχουν καθόλου διαλόγους. Πραγματικά, κάθε τεύχος είναι και καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Σίγουρα, τα δεδομένα θα αλλάξουν, μετά το “Rebirth” event, αλλά ελπίζω η οικογένεια της Justice League να διατηρηθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα.