Νέες εκδόσεις Aπό Tη Webcomics

Τα comics που θα δούμε στο Comicdom Con Athens 2016

Οι εκδόσεις Webcomics παρουσιάζουν τις νέες τους κυκλοφορίες για το 2016, οι οποίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Comicdom Con Athens 2016, στις 15 Απριλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα διαβάσετε στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

GRamers: The Comic

gamersΣενάριο: GRamers
Σχέδιο: Stef
Είδος: Περιπέτεια, Κωμωδία
Τιμή: 7,50 ευρώ
Πρώτη κυκλοφορία: 15 Απριλίου 2016, στο φεστιβάλ κόμικς Comicdom Con Athens 2016

Ο σατανικός εγκέφαλος Teesney θα προσπαθήσει να καταστρέψει τους απεχθείς του GRamers, επειδή είναι πιο δημοφιλείς από αυτόν, ή μήπως κάτι πιο βαθύ κρύβεται μέσα στην ψυχή του; Ο Παρασκευάς ξέρει ποιο είναι το νόημα της παράνοιας ή θα προσπαθήσει να το ανακαλύψει εκβιάζοντας τον Δημήτρη και τον Θοδωρή; Τι μπορούν να κάνουν οι GRamers για να τον σταματήσουν; Ε; Τι; Ο Νίκος θα τη βγάλει καθαρή; Η Χύτρα τι ρόλο βαράει;

Οι GRamers σε συνεργασία με την Teesney, τον Νικόλα Στεφαδούρο και τις εκδόσεις Webcomics, επιθυμούν να φέρουν σε πέρας ένα υπερεπικό κόμικ που στηρίζεται σε άκρως πραγματικά γεγονότα, όπως τότε που τα στρουμφάκια βγήκαν παγανιά στο Παρίσι. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν σαπίσουν και τα τελευταία δοκάρια που στηρίζουν τη μαγική Βενετία, μια ιστορία απύθμενου εσωτερικού ψυχολογικού θρίλερ για γερά νεύρα θα εκτυλιχτεί μπροστά στα μάτια σας, ενώ το πιάνετε με τα χέρια σας.

 

Elysium Online

elysiumΣενάριο & Σχέδιο: Ηλίας Κυριαζής
Σχεδιασμός λογότυπου: Τάσος Παπαϊωάννου
Σχέδια διαφημίσεων: Δημήτρης Κάσδαγλης
Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας, Τρόμου
Μέγεθος: 15,7 χ 24 εκ., 96 Έγχρωμες σελίδες
ISBN: 978-618-80597-6-4
Τιμή: 14,90 €
Πρώτη κυκλοφορία: 15 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο του φεστιβάλ κόμικς Comicdom Con Athens 2016

To Elysium είναι ένα επαναστατικό κοινωνικό δίκτυο. Εκεί θα μπορείς να έρχεσαι σε επαφή με τους νεκρούς αγαπημένους σου που πλέον υπάρχουν σε έναν ψηφιακό παράδεισο. Είναι Οκτώβριος του 2021 και όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την κυκλοφορία του. Αλλά τίποτα δεν θα πάει όπως περίμεναν.

Οι εκδόσεις Webcomics παρουσιάζουν το βραβευμένο ως Καλύτερο Κόμικ, Καλύτερο Σενάριο, Καλύτερο Σχέδιο και Καλύτερη Αυτοέκδοση κόμικ του Ηλία Κυριαζή, για πρώτη φορά στα ελληνικά. Ένα έργο τρόμου επιστημονικής φαντασίας, μοναδικό σε ιδέες και σχεδιαστική εκτέλεση.

 

Θεοί Σε Κρίση

theoiΣενάριο & Σχέδιο: Γιώργος Μελισσαρόπουλος
Είδος: Μυθολογία, Κωμωδία
Τιμή: 13,90 ευρώ
Πρώτη κυκλοφορία: 15 Απριλίου 2016, στο φεστιβάλ κόμικς Comicdom Con Athens 2016

Οι Θεοί του Ολύμπου, με τις καταχρήσεις τους, έχουν αδειάσει το ταμείο. Όλοι έχουν συνεισφέρει σε αυτό: ο Δίας με τις Σειρήνες, η Δήμητρα με τις βιολογικές καλλιέργειες, η Αφροδίτη για να γίνει πιο όμορφη… Έρχεται λοιπόν ο Διεθνής Νομισματικός Θεός (ΔΝΘ), για να τους “βοηθήσει” να βγουν από την κρίση. Στην τελική, αν δεν φτάνουν τα χρήματα, το πολύ πολύ να πουλήσουν την Ακρόπολη.

Ο Ερμής ξεκινάει ένα απέλπισμένο ταξίδι για να σώσει την Αρχαία Ελλάδα -κατά προτίμηση χωρίς τον ΔΝΘ- και να σώσει τους θεούς από την τρέλα τους, αφού οι θνητοί έχουν αρχίσει να αντιδρούν και να θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους…

Μία σάτιρα των σημερινών καταστάσεων μέσα από το πρίσμα του Γιώργου Μελισσαρόπουλου, γνωστού στον χώρο των κόμικς από τη σειρά βιβλίων Τeza.