Comicdom Con Athens 2016

Street Party & Comicdom - The Documentary

Δύο ακόμη συναρπαστικά events περιμένουν τους επισκέπτες της μεγάλης γιορτής των comics! Το απόγευμα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν το ενδέκατο Comicdom Con Athens περάσει στην Ιστορία, ο DJ και παραγωγός του Red FM, Γιώργος Αποστόλου, ανεβάζει ακόμη περισσότερο τη διάθεση του κοινού με τις rock (και όχι μόνο) μουσικές του, ενώ το μεγάλο φινάλε του φετινού φεστιβάλ θα γίνει με την προβολή του πολυαναμενόμενου (για πολλούς λόγους) Comicdom – The Documentary!

Comicdom Street Party

Κυριακή, 17 Απριλίου, 18:00
Street Event (Οδός Διδότου)

Ο DJ και παραγωγός του Red FM 96,3, Γιώργος Αποστόλου, σας προσκαλεί σε ένα DJ Set, με rock μουσικές, αλλά και tracks εμπνευσμένα από διάσημους ήρωες comics και σχετικές κινηματογραφικές μεταφορές.

apostolou_header

Comicdom – The Documentary

Κυριακή, 17 Απριλίου, 20:50
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Θέατρο)

Αυτό που ξεκίνησε ως η συνεσταλμένη προσπάθεια μιας μικρής ομάδας εθελοντών, έγινε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο φεστιβάλ με περισσότερους από 10,000 επισκέπτες κάθε χρόνο, και ταυτόχρονα, το πιο σημαντικό σημείο συνάντησης μιας ακμαίας, εγχώριας σκηνής comics.

Με αφορμή τα 10 χρόνια ύπαρξης του Comicdom Con Athens, Έλληνες και διεθνείς δημιουργοί comics, συνεργάτες, επισκέπτες και διοργανωτές, μιλούν μεταξύ άλλων, για τις ζυμώσεις που οδήγησαν στη δημιουργία του φεστιβάλ, για την εξέλιξη και την ανάπτυξή του μέσα στα χρόνια, για τη σχέση και την αλληλένδετη πορεία του με την ελληνική σκηνή comics, και φυσικά για την ιδιαιτερότητα της διοργάνωσής του από εθελοντές.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Βελισσάριος
Αρχισυνταξία: Νίκη Παγιατάκη

comicdom_doc_header

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Comicdom Con Athens 2016, για να μένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο φεστιβάλ!