Comicdom Con Athens 2016

Sketch Event: Drawing (Out) The Dead!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η τρίτη μέρα του Comicdom Con Athens περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό sketch event!

Ελάτε να παρακολουθήσετε δέκα Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες να σχεδιάζουν πάνω στο λευκό εξώφυλλο του THE WALKING DEAD #150 και ίσως να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα συλλεκτικά τεύχη που θα δημιουργηθούν στο event!

Sketch Event: Drawing (Out) The Dead!

Κυριακή, 17 Απριλίου, 18:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Θέατρο)

Η τεράστια επιτυχία του THE WALKING DEAD έχει μετατρέψει τα ζόμπι σε κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Εννέα Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες κάνουν ένα διάλειμμα από τη δική τους καθημερινότητα και συντροφεύουν τον Charlie Adlard στη δική του, αναλαμβάνοντας να δώσουν… ζωή στο ολόλευκο εξώφυλλο του τεύχους #150!

Ελάτε, λοιπόν, να παρακολουθήσετε ζωντανά τη δημιουργία ενός εξωφύλλου, να αγοράσετε λαχνούς και να συμμετέχετε στην κλήρωση, ώστε κάποιο από αυτά τα μοναδικά συλλεκτικά τεύχη να γίνει δικό σας!

Συμμετέχουν: Charlie Adlard, P.J. Holden, Christina Plaka, Goran Sudzuka, Δημήτρης Κάσδαγλης, Δανάη Κηλαηδόνη (DaNi), Σιαδώρα Παπαθεοδώρου, Γιάννης Ρουμπούλιας, Νικόλας Στεφαδούρος, Γιώργος Τσιαμάντας.

Παρουσίαση: Γιώργος Ξύδης

drawing_out_the_dead

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Comicdom Con Athens 2016, για να μένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο φεστιβάλ!