ΙΟΝ Σοκοφρέτα Και SoComic

Μεγάλοι χορηγοί του Comicdom Con Athens 2016

Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα και το SoComic.gr θα υποδεχθούν, όπως κάθε χρόνο, το κοινό του Comicdom Con Athens 2016 και αφιερώνουν το σημερινό τους εξώφυλλο, από τους Σπύρο Δερβενιώτη και Αλέξια Οθωναίου, στη μεγάλη γιορτή των comics!

Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα και το www.socomic.gr σας προσκαλούν στις 15-17 Απριλίου, στη μεγάλη γιορτή των comics, στo Comicdom Con Athens 2016. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε τρία σημεία, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22), το Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31) και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) και περιλαμβάνει διάσημους καλεσμένους, sketches, events και πολλά άλλα.

Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα θα βρίσκεται και φέτος στο φεστιβάλ, με το περίπτερο του www.socomic.gr, που θα φιλοξενεί γνωστούς σκιτσογράφους, παρουσιάσεις νέων εκδόσεων, διαγωνισμούς και πολλές γκοφρέτες (ΙΟΝ Σοκοφρέτες) για τους επισκέπτες!

Το www.socomic.gr δημιουργήθηκε το 2011, από την ΙΟΝ Σοκοφρέτα, και μέχρι σήμερα αποτελεί το Νο 1 (σε επισκεψιμότητα) blog, για το ευρύτερο κόμικ. Έχει συμβάλλει και στηρίξει εκθέσεις δημιουργών, φεστιβάλ και webcomic σειρές, που διακρίθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.\

Το σημερινό εξώφυλλο των Αλέξια Οθωναίου και Σπύρο Δερβενιώτη είναι αφιερωμένο στο Comicdom Con Athens 2016!

ion_cca2016

Περισσότερα EΔΩ
15-17 Απριλίου
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22), Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31), Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50)
Είσοδος Ελεύθερη!