Outcast Avant-Premiere

Στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2016!

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Fox, OUTCAST, από τον δημιουργό του THE WALKING DEAD, Robert Kirkman, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στο Comicdom Con Athens 2016! Μάθετε περισσότερα!

Η νέα σειρά του FOX «Outcast»
από τον δημιουργό του «The Walking Dead» Robert Kirkman
σε avant-premiere στο Comicdom Con Athens!

Παρασκευή 15 Απριλίου στις 21:00
στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

ΤΟ «ΟUTCAST» ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FOX!

Το FOX, το κανάλι που προβάλλει πρώτο, τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές, συμμετέχει στο φετινό Comicdom Con Athens (15-17 Απριλίου), με μια μεγάλη έκπληξη για όλους τους fans της comic κουλτούρας. Συγκεκριμένα διοργανώνει την avant-premiere του πρώτου επεισοδίου της πολυαναμενόμενης, νέας σειράς «Outcast» την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 21:00 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα).

Η σειρά «Outcast», είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic του δημιουργού της σειράς «The Walking Dead», Robert Kirkman και του artist Paul Azaceta. Το «Outcast» ακολουθεί τον Kyle Barnes (Patrick Fugit), η ζωή του οποίου έχει κυριευθεί από δαίμονες. Με τη βοήθεια του αιδεσιμότατου Anderson (Philip Glenister), ενός ιεροκήρυκα που μάχεται με τους δικούς του δαίμονες, ο Kyle ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει απαντήσεις και να αποκτήσει κάτι που δεν είχε ποτέ, μια φυσιολογική ζωή. Ο Kyle έχει απομακρύνει όλους εκείνους που αγαπά, από φόβο μήπως τους προκαλέσει μεγαλύτερο κακό. Αυτό που θα ανακαλύψει, όμως ο Kyle, θα αλλάξει όχι μόνο την δική του μοίρα, αλλά και τη μοίρα ολόκληρου του κόσμου – για πάντα… Περισσότερα, στην avant-premiere της σειράς, στο Comicdom Con Athens!

©2016. FOX Networks Group. All rights reserved.

©2016. FOX Networks Group. All rights reserved.

Το «Outcast» αποτελεί την πρώτη παραγωγή της FOX International Studios. Ο δημιουργός Robert Kirkman δήλωσε: «Η Sharon Tal Yguado (EVP Global Scripted Programming & Original Development της FOX) καθώς και όλη η ομάδα της FOX Networks Group έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην παγκόσμια επιτυχία της σειράς The Walking Dead. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την ευκαιρία να συνεχίσω τη συνεργασία μου με μια τόσο δημιουργική και ταλαντούχα ομάδα!» Πέρα από τον Kirkman η ομάδα πίσω από το «Outcast» περιλαμβάνει τους executive producers Chris Black (Mad Men), David Alpert (The Walking Dead), Sharon Tal Yguado (Dexter, The Walking Dead, The Bridge) και Sue Naegle, το σκηνοθέτη Adam Wingard που υπογράφει μεταξύ άλλων το πρώτο επεισόδιο της σειράς, τον μετρ των special effects Greg Nicotero και το βραβευμένο με Όσκαρ συνθέτη Atticus Ross (The Social Network, Gone Girl).

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο αποκλειστικά στο FOX, ενώ όλα τα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Αvant-premiere «Outcast» την Παρασκευή 15 Απριλίου @ 21:00 στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens! Για την είσοδο στην προβολή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων. Τα δελτία εισόδου θα διατίθενται στο χώρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα) από τις 19:00.

Δείτε το επίσημο trailer της avant-premiere

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.