Arrow S04E18

Eleven-Fifty-Nine
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Arrow

Season/EpisodeS04E18 WritersMarc Guggenheim, Keto Shimizu DirectorRob Hardy CastStephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Emily Bett Rickards, John Barrowman NetworkThe CW

Και η στιγμή που περίμενε με ανυπομονησία, μήνες τώρα, το κοινό, έφτασε! Επιτέλους, φανερώνεται το πρόσωπο για το οποίο έγινε η περίφημη κηδεία στο τέλος του πρώτου επεισοδίου. Αποφεύγω τα spoilers, γιατί αν και έχει περάσει εύλογο χρονικό διάστημα, δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομα πάνω στην ταφόπλακα.

Κατά τα άλλα, έχουμε πάλι τον Malcolm Merlyn σε full villain mode, να προσπαθεί να απελευθερώσει τον Damien Darhk από την ψειρού. Φυσικά, εκεί πάνε όλα στραβά, ενώ ήδη από τη μέση του επεισοδίου, είναι φανερό το άτομο που θα περάσει τη νύχτα στο νεκροτομείο. Διακριτικό foreshadowing; Καθόλου!

Το subplot στο νησί συνεχίζει, αν και, να σας πω το κρίμα μου, δεν μπορώ να σας βοηθήσω και πολύ. Είναι αφόρητα βαρετό, τόσο που αμέσως φεύγει από την short term memory μου, ανίκανο να εισχωρήσει βαθύτερα. Τέλος πάντων, κάτι έγινε, που έχει κοινά χαρακτηριστικά και με τις δυο περιόδους. Ή κάτι τέτοιο.

Αλήθεια, σε αυτή τη σειρά, όλες οι μάχες σώμα με σώμα ξεκινάνε με στριφογυριστές κλοτσιές; Επίσης, Felicity τέλος από μόνιμη στο cast; Πλάκα κάνουν, σωστά;