Spider-Man #3

Ένας από τους καλύτερους τίτλους της Marvel
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Spider-Man #3

WriterBrian Michael BendisArtistSara PichelliPublisherMarvel Comics

Αρκετά υποτονικό, σε σχέση πάντα με τα δύο πρώτα τεύχη παρουσιάζεται το τρίτο τεύχος της νέας σειράς Spider-Man. O Miles Morales πρέπει να υπομείνει τη δύστροπη και αυστηρή γιαγιά του, η οποία προσήλθε κακήν-κακώς στο σπίτι του, προκειμένου να τον πειθαρχήσει και να τον κάνει να ανεβάσει τους βαθμούς του! Είναι τόσο αυστηρή, που μέχρι και το κινητό του πήρε (και ξέρετε τι πλήγμα είναι αυτό για έναν έφηβο)!

Ταυτόχρονα, στα media γίνεται πανικός καθώς ανακαλύπτεται πως ο νέος Spider-Man είναι έγχρωμος, κάτι που δυσαρεστεί τον ήρωα μας, με τον Bendis να περνάει εδώ, πολύ έξυπνα, κάποια αντιρατσιστικά μηνύματα. Την ίδια στιγμή, εισάγεται στη σειρά η Ms Marvel, η οποία μάλλον θα μας απασχολήσει και στα επόμενα τεύχη, μιας και φαίνεται να τρέφει αισθήματα για τον ήρωα μας! Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και την Black Cat, που συναντά έναν χαρακτήρα-κλειδί, με τον οποίο πρόκειται να συζητήσει για τον Spider-Man.

Στα ίδια υψηλά επίπεδα, το SPIDER-MAN του Bendis παραμένει ένας φρέσκος και άκρως ελκυστικός τίτλος για τον αναγνώστη, με το σχέδιο της Pichelli να είναι σταθερά πολύ καλό! Το χιούμορ υπάρχει και η πλοκή γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα, κάνοντας το SPIDER-MAN έναν από τους καλύτερους τίτλους της Marvel, αυτή την περίοδο!