Καλό Πάσχα Και Καλή Πρωτομαγιά

Όπως καταλάβατε, θα κλείσουμε για λίγες μέρες!

Πιστοί στις παραδόσεις που έχουμε θεσπίσει, εδώ και πολλά χρόνια, επιλέγουμε και πάλι να μην έχουμε καινούργια posts τις εορταστικές μέρες, προτιμώντας να τις περάσουμε πιο ήρεμα, χωρίς υποχρεώσεις και άγχος για deadlines. Φανταζόμαστε πως το ίδιο ισχύει και για εσάς, που μάλλον έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να τσεκάρετε το Comicdom.gr για νέα posts – κάποιος θέλει να δει την οικογένειά του, άλλος θέλει να αποδράσει για μερικές μέρες, άλλος να ξημεροβραδιάζεται στις εκκλησίες, άλλος να προετοιμάσει το κοκορέτσι, άλλος να δει επιτέλους το BREAKING BAD…

Όπως και να ‘χει, εμείς το κλείνουμε για λίγο, με στόχο να μην περάσουμε τις γιορτές πάνω από ένα πληκτρολόγιο. Και επειδή, αυτή τη φορά, οι γιορτές έρχονται να κολλήσουν με την αργία της Πρωτομαγιάς (που, ειδικά για φέτος, είναι “κινητή” και θα τηρηθεί στις 3 Μαΐου – σαν να λέμε “τριμελής επιτροπή από 5-6 άτομα”, ένα πράγμα!), το site μας θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Τρίτη, με τα πρώτα νέα posts να έρχονται πρωί-πρωί της Τετάρτης 4 Μαΐου.

Πέντε μέρες υπομονή, λοιπόν. Nα είστε βέβαιοι πως θα μας λείψετε όσο θα σας λείψουμε και εμείς. Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και μην ξεχάσετε να πιάσετε τον Μάη! (Ή ό,τι μπορεί να πιάσει ο καθένας, τέλος πάντων…)