Agents Of S.H.I.E.L.D. S03E18

The Singularity
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Agents Of S.H.I.E.L.D.

Season/EpisodeS03E18 WritersJoss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Lauren Lefranc, Daniel J. Doyle DirectorGarry A. Brown CastClark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Brett Dalton, Luke Mitchell, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge NetworkABC

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τη S.H.I.E.L.D.. Η βάση τους είναι κατεστραμμένη, ο αρχηγός της τραυματισμένος και ένα σημαντικό μέλος της ομάδας, η Daisy, έχει πάει με τον εχθρό, μιας και όπως μάθαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, αυτή ήταν η Inhuman που ελέγχει ο Hive.

Και ενώ ψάχνουν διάφορους τρόπους να αποδυναμώσουν τον αντίπαλο τους, αυτός αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι ένα βήμα μπροστά και ότι είναι η πιο τρομακτική απειλή που έχουν αντιμετωπίσει, σε κάθε επίπεδο, είτε λόγω των δυνάμεων του είτε λόγω της ικανότητας να ανακαλεί (;) τις μνήμες των σωμάτων που έχει χρησιμοποιήσει ως ξενιστές ανά τα χρόνια.

Αλλά, φυσικά, ακόμα ελλοχεύει το όραμα της Daisy για τον θάνατο κάποιου μέλους της ομάδας. Και όσο προχωρά η ιστορία, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες διαφόρων χαρακτήρων, για διαφορετικούς λόγους στον καθένα. Η πλοκή έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ακόμα και οι πιο “ασφαλείς” χαρακτήρες μπορεί να μας χαιρετήσουν πρόωρα.

Υ.Γ.:
Να μην παραδεχτούμε και τον φόρο τιμής του Coulson (και των σεναριογράφων) στον Captain America; Να τον παραδεχτούμε.