The Flash S02E20

Rupture
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS02E20 WritersLauren Certo, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg DirectorArmen K. Kevorkian CastGrant Gustin, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Danielle Panabaker NetworkThe CW

Μετά το χλιαρό προηγούμενο επεισόδιο, με το αναμενόμενο cliffhanger του, έφτασε η στιγμή που ο Barry θα πάρει πίσω τις δυνάμεις του και θα ξαναφορέσει επάξια την κόκκινη στολή του. Ή μήπως όχι; Η απόφαση δεν είναι εύκολη, καθώς ο πρωταγωνιστής μας αμφιταλαντεύεται μέχρι να πάρει κάποια απόφαση, ενώ ο Zoom τον έχει στριμώξει άσχημα, στρεφόμενος παράλληλα προς τους μέντορες του σε αναζήτηση συμβουλών. Και πάλι έχουμε κλείσιμο με cliffhanger, αρκετά δυνατό μάλιστα, το οποίο πιθανότατα επικυρώνει το πεπρωμένο δυο χαρακτήρων, που οι φίλοι του comic το είχαν βέβαιο, με το που είχαν ανακοινωθεί τα ονόματά τους.

Δεν έχουν μείνει πολλά επεισόδια και η τροχιά της φετινής σεζόν οδεύει προς την τελική σύγκρουση μεταξύ Flash και Zoom, καθώς η ένταση έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα. Μια σύγκρουση που οφείλει να είναι το λιγότερο εντυπωσιακή και – γιατί όχι; – και λίγο ανατρεπτική, όπως αυτή της προηγούμενης σεζόν.