The October Faction #15

Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The October Faction #15

WriterSteve NilesArtistDamien WormPublisherIDW Publishing

Την τελευταία φορά, αφήσαμε αυτήν την αξιοπερίεργη οικογένεια να ψάχνει να βρει πού έστειλαν τον λυκάνθρωπό της (τον Lucas). Τελικά, βρέθηκε σε κάποια παράλληλη διάσταση βαμμένη στο γκρι – σε αντίθεση με τους ελάχιστους, αλλά έντονους χρωματισμούς στην δική του διάσταση – και γεμάτη με δαιμόνια να αντιμετωπίσει. Εκεί, όμως, βρίσκει και ένα δίδυμο τελείως άγνωστο σε όλους μας.

Ακόμα, έχουμε τον ομοφυλόφιλο γιο (Geoff, για όποιον δε ξέρει), του οποίου το αγόρι έγινε βρικόλακας από μία επίσκεψη μιας μικρής ομάδας vampire στην περιοχή των κυνηγών μας. Αυτούς τους αναλαμβάνουν η Vivian και το τενεκεδάκι της coca-cola. In the meantime, ο Geoff βοηθάει τον πατέρα του και τη μητέρα του να βρουν τον Lucas – όπου και αν τον έστειλαν – μιας και ο ίδιος κάνει practice σε όλα αυτά τα μαγικά και σκοτεινά πράγματα.

Τέλος πάντων, μέχρι στιγμής, όλα μοιάζουν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο. Ξέρουμε, όμως, όλοι μας πως τίποτε δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο στο THE OCTOBER FACTION. Εκείνο, λοιπόν, που μας μένει να κάνουμε, είναι να περιμένουμε την συνέχεια. Γιατί ποτέ κανείς δε ξέρει πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία!