Εξελίξεις Στο Τηλεοπτικό Τοπίο

Ποιες σειρές κόβονται, ποιες συνεχίζουν και ποιες κάνουν πρεμιέρα;

Τελειώνει αυτό το μήνα η τηλεοπτική σεζόν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, το οποίο σημαίνει πως όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα καλούνται να λάβουν αποφάσεις σχετικά με την ανανέωση ή μη των σειρών των προγραμμάτων τους.

Ξεκινώντας από τη DC, το SUPERGIRL κατόρθωσε να ανανεωθεί, αν και μετακομίζει από το CBS στο CW, όπου θα δεχθεί μείωση στο budget του. Από την άλλη, θα ανήκει πλέον στο τηλεοπτικό σύμπαν των ήδη ανανεωμένων ARROW, THE FLASH, DC’s LEGENDS OF TOMORROW, οπότε ουδέν κακό αμιγές καλού. Επίσης, το POWERLESS του NBC θα ξεκινήσει εν μέσω της επόμενης σεζόν και βγήκαν στη δημοσιότητα promo photos καθώς και poster.

Όσον αφορά στη Marvel, το ABC δεν ανανέωσε το AGENT CARTER, ενώ ακύρωσε και το spin-off του AGENTS OF S.H.I.E.L.D., MARVEL’S MOST WANTED, στο οποίο θα πρωταγωνιστούσαν οι Mockingbird και Hunter. Χιλιάδες fans της Peggy Carter ήδη ξεκίνησαν σχετικό petition, προκειμένου να πάρει τη σειρά το Netflix.

Τέλος, το RIVERDALE της Archie Comics πήρε το πράσινο φως για να είναι κανονική σειρά στο CW (αντί του αρχικά προγραμματισμένου πιλοτικού επεισοδίου), η οποία θα ξεκινήσει την ερχόμενη σεζόν και θα ενταχθεί και αυτή στο δυναμικό οπλοστάσιο του πολυπράγμονα παραγωγού Greg Berlanti.