Adventures Of Supergirl #1

Super-Girl Power!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Adventures Of Supergirl #1

WriterSterling GatesArtistBengalPublisherDC Comics

Μέσα στον ορυμαγδό των τηλεοπτικών σειρών που έχουν βασιστεί σε comics και έχουν κατακλύσει την αμερικανική τηλεόραση, το SUPERGIRL κατάφερε να κερδίσει – δικαιωματικά – μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες, αλλά και στις αγαπημένες μου. Η επιτυχία αυτή οδήγησε σε ένα comic βασισμένο στη σειρά (ένα comic ενέπνευσε μια σειρά, η οποία στη συνέχεια ενέπνευσε ένα comic! Είναι λίγο ειρωνικό, αν το καλοσκεφθείς). Το ADVENTURES OF SUPERGIRL κυκλοφόρησε πρώτα σε ψηφιακή μορφή τον Ιανουάριο και, όπως και οι άλλες παρεμφερείς σειρές (LEGENDS OF THE DARK KNIGHT, FABLES: THE WOLF AMONG US), κυκλοφορεί μετά από λίγους μήνες και σε έντυπη μορφή, με κάθε τεύχος να συγκεντρώνει τρία κεφάλαια.

Στο πρώτο τεύχος, η Supergirl με τη βοήθεια της αδελφής της Alex, αλλά και όλου του DEO, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Rampage, πρώην κρατούμενη στο Fort Rozz, ενώ βλέπουμε συνοπτικά και το origin της Supergirl. Ο ρυθμός της ιστορίας είναι άψογος και η δοσολογία σκηνών δράσης και διαλόγων ιδανική. Το σχέδιο είναι ελαφρώς καρτουνίστικο και χαριτωμένο, ακριβώς όπως θα έπρεπε. Συνολικά το ADVENTURES OF SUPERGIRL μου άρεσε αρκετά. Είναι ένα ανάλαφρο και διασκεδαστικό comic, οπωσδήποτε καλύτερο από τον ongoing τίτλο των τελευταίων χρόνων.