Μίκυ Μάους #100

Επετειακό μόνο στα χαρτιά
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Μίκυ Μάους #100

WritersCasty, Riccardo Pesce, Giorgio Salati, Valentina, Marco BoscoArtistsMarco Mazzarello, Michele Mazzon, Stefano Intini, Paolo De Lorenzi, Silvio CamboniPublisherΚαθημερινή

Την περασμένη Παρασκευή, κυκλοφόρησε στα περίπτερα το 100ό τεύχος του θρυλικού περιοδικού ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ! Κι ενώ περίμενα κάποιο επετειακό τεύχος, εν τέλει κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Το ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ κλείνει τα 100 τεύχη για δεύτερη φορά στην ιστορία του, κάτω από τη στέγη της Καθημερινής αυτή τη φορά. Το τεύχος είναι λιτό και δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα 99 τεύχη του περιοδικού. Μάλιστα, αν ο αριθμός τεύχους δεν ήταν ελάχιστα πιο μεγάλος από το συνηθισμένο, τίποτα δε θα μαρτυρούσε πως είναι λίγο πιο ξεχωριστό από τα υπόλοιπα.

Στα των ιστοριών τώρα, έχουμε πέντε ιστορίες που ακολουθούν τη γνωστή φόρμουλα του περιοδικού, όλες της ιταλικής σχολής! Θα διαβάσουμε για έναν μάγο που δίνει στο Μίκυ την ικανότητα να σκορπάει γέλιο, έναν ακόμα ανταγωνισμό μεταξύ του Ρόμπαξ και του Σκρουτζ, τον Γκούφυ να προσπαθεί να βρει το κατάλληλο μέρος για διακοπές, μια ιστορία του Τζούνιορ Ντακ και, τέλος, θα δούμε τον Φάντομ Ντακ να προσπαθεί να βρει ένα χαμένο… τσιουάουα!

Όλες οι ιστορίες κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα που κάνουν την τιμή του 1,90 ευρώ να φαντάζει λίγη μπροστά σε αυτά που προσφέρει το περιοδικό. Μπορεί η επετειακή ιδιότητά του να μένει στα χαρτιά, αλλά σίγουρα θα σας κάνει να περάσετε καλά!