Τo ΤΤΗΕ Στην Art Athina

Ομαδική έκθεση και με έργα comics

Το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου μας ενημερώνει για τη συμμετοχή του στη φετινή εκδήλωση Art Athina (26-29 Μαΐου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου), κατά την οποία θα παρουσιάσει μια ομαδική έκθεση νέων καλλιτεχνών. Στην έκθεση συμπεριλαμβάνονται και έργα comics. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

12 Νέοι Καλλιτέχνες Στην Art Athina

Το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των 10 χρόνων λειτουργίας του, συμμετέχει στην φετινή Art Athina με την παρουσίαση ομαδικής έκθεσης νέων καλλιτεχνών.

Το ΤΤΗΕ ιδρύθηκε το 2005 στην Κέρκυρα και αποτελεί το μοναδικό Καλλιτεχνικό Τμήμα στην Ελλάδα του οποίου το πρόγραμμα σπουδών εστιάζει στην υβριδική σύγκλιση της ΤEΧΝΗΣ με την ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ στο πεδίο της έρευνας και της διδασκαλίας. Στο πρόγραμμα σπουδών του περιλαμβάνονται γνωστικά αντικείμενα όπως το κόμικ, το σενάριο, η οπτική μυθοπλασία, το σχέδιο, η εικονογράφηση, το βίντεο, η φωτογραφία και τα τρισδιάστατα γραφικά.

Η έκθεση παρουσιάζει δουλειές 12 αποφοίτων και φοιτητών του Τμήματος, όπως έργα κόμικ, εικαστικών, ψηφιακής τέχνης, φωτογραφίας, γραφιστικής, οπτικής μυθοπλασίας και εμψύχωσης.

Ιστοσελίδα της έκθεσης:
http://mikraerga.wix.com/avarts
https://www.behance.net/audiovisualarts

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Αγγελική Ιωακειμίδου, Ομέρ Χατζησερήφ, Γιώργος Χατζέλλης, Εμπρού Γιουσούφ, Χρύσα Οικονομίδου, Χρήστος Μαυροδής, Γεώργιος Σαράντης Μπισμπικόπουλος, Φαίδρα Δεριζιώτη, Δημήτρης Πολίτης, Μελίνα Σχινά, Λευτέρης Παπαδάκης, Εμμανουήλ-Φωτεινός Ιωαννίδης.