Gotham S02E21

A Legion of Horribles
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Gotham

Season/EpisodeS02E21 WritersBruno Heller, Jordan Harper DirectorRob Bailey CastBen McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Sean Pertwee, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, Chris Chalk, BD Wong NetworkFox

Συνεχίζοντας δυναμικά, το GOTHAM προσθέτει άλλο ένα όμορφο επεισόδιο στoν πολύ καλό δεύτερο κύκλο του, προμηνύοντας ένα εκρηκτικό φινάλε!

Ο Bruce Wayne, έχοντας σημαντικά στοιχεία για την ανάμειξη του Hugo Strange στη δολοφονία των Waynes, αποφασίζει να επισκεφθεί το αινιγματικό Arkham Asylum, προκειμένου να καταφέρει να πάρει κάποιες απαντήσεις. Επιστρατεύει σε αυτή του την προσπάθεια τον James Gordon και τον Lucius Fox. Ολόκληρο το επεισόδιο αποτελεί μια “μυστική αποστολή”, αν θέλετε, κατά την οποία οι ήρωες μας προσπαθούν να αποσπάσουν στοιχεία, χωρίς να τους αντιληφθούν. Ταυτόχρονα, βλέπουμε πάρα πολλούς villains που απασχόλησαν ή θα απασχολήσουν στο μέλλον τη Gotham City.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω πως με απογοητεύει ο μεγάλος όγκος των αρνητικών σχολίων για τη σειρά, τα οποία στηρίζονται στο ότι δεν ακολουθεί τo storyline του μύθου του Batman. Λες και ο μύθος του Batman έχει μείνει ανέπαφος και χωρίς αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια! Απλά φανταστείτε πως το GOTHAM διαδραματίζεται στην Earth 25 και τελείωσε η υπόθεση!