ComiXology Unlimited: Μόνο Με $5.99 Τον Μήνα!

Απεριόριστη, οικονομική πρόσβαση, στα πρότυπα του Netflix

To ComiXology ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία στο στιλ του Netflix, που ονομάζεται ComiXology Unlimited και η οποία θα προσφέρει στους συνδρομητές απεριόριστη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των τίτλων της, μόνο για $5,99 τον μήνα. Χιλιάδες ψηφιακά comics, graphic novels και manga από εταιρίες όπως η Image, η IDW Publishing, η Dark Horse και άλλες, όχι όμως και η DC ή η Marvel.

Αρκετές άλλες μικρότερες ψηφιακές πλατφόρμες, προσφέρουν οικονομική πρόσβαση στις ψηφιακές βιβλιοθήκες τους, η Marvel διαθέτει το ανάλογο δημοφιλές app, Marvel Unlimited, ενώ μέχρι στιγμής η DC Comics δεν συμμετέχει σε κάποια ανάλογη υπηρεσία.

“Ακούγεται ανόητο, αλλά η αποστολή μας είναι να μην υπάρχει κανείς στον πλανήτη που να μην γίνει fan των comics. Αυτό θα ήταν πραγματικά δύσκολο αν τον ρίχναμε σε μια δεξαμενή με 100.000 comics. Είναι πολύ πιο εύκολο εάν υπάρχει αυτή η πρόσβαση με χαμηλό ρίσκο επένδυσης”, δήλωσε στο ENTERTAINMENT WEEKLY, o CEO του ComiXology,  David Steinberger.

Το ComiXology Unlimited θα είναι διαθέσιμο ως μια καρτέλα στην υπάρχουσα εφαρμογή της για κινητά (μετά από μια αναβάθμιση, η οποία έγινε πριν από μερικές ώρες). Ο Steinberger είπε ότι το προσεχές διάστημα θα προστίθενται, αλλά και θα αφαιρούνται τίτλοι.