Justice League #50

Κάθε τέλος και μια νέα αρχή
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Justice League #50

WriterGeoff JohnsArtistJason FabokPublisherDC Comics

Μια ανάσα πριν το σούπερ-ντούπερ mega event DC UNIVERSE: REBIRTH #1, το καταπληκτικό storyline “The Darkseid War” ολοκληρώνεται, και μαζί του ολοκληρώνεται και μια ολόκληρη εποχή για το DC Universe. Το τι θα προκύψει δεν το ξέρουμε ακόμα. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα, είναι ότι το τελευταίο τεύχος του Geoff Johns στον τίτλο είναι επικό. Υπάρχουν μάχες, υπάρχει συναίσθημα, υπάρχουν σημαντικότατες αποκαλύψεις. Όλα, όμως, ενταγμένα – μαεστρικά – στο πλαίσιο της ιστορίας και όχι απλά για να υπάρχουν. Τα μέτωπα πολλά. Η Grail, κόρη του Darkseid, το Crime Syndicate, ο Lex Luthor και, φυσικά, οι ήρωές μας.

Για να απαντηθούν όλα (;) τα ερωτήματα, βέβαια, χρειάζεται ένα διπλό, χορταστικό τεύχος και μάλιστα σχεδιασμένο εξ’ ολοκλήρου από τον υπέροχο Jason Fabok. Ούτε fill-in artists, ούτε τίποτα. Αν δεν υπήρχε το DC UNIVERSE: REBIRTH #1, θα μιλούσαμε – ασυζητητί – για το comic του μήνα. Ακόμα και έτσι, όμως, έχουμε να κάνουμε με ένα τεύχος, που κάθε φίλος των υπερηρωικών comics θα πρέπει να διαβάσει.