Κακός Χαμός Με Το Steve Rogers: Captain America #1

Αντιδράσεις και από τους Stan Lee και Chris Evans

Παρόλο που συζητιέται παντού, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε για spoilers. Αν δεν θέλετε να πληροφορηθείτε για τα τεκταινόμενα του STEVE ROGERS: CAPTAIN AMERICA #1, φροντίστε να διαβάσετε το τεύχος προτού προχωρήσετε στο άρθρο.

Στο εν λόγω τεύχος, αποκαλύπτεται ότι ο Cap είναι τουλάχιστον διπλός πράκτορας της Hydra και ο ίδιος ο σεναριογράφος Nick Spencer δήλωσε πως αυτός ο Cap δεν είναι κλώνος, σωσίας, brain-washed, ή ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά είναι ο ίδιος, ο ένας και μοναδικός Steve Rogers. Μία θεωρία ενός fan υποστηρίζει ότι η Kobik, κατά τη διάρκεια των γεγονότων του AVENGERS STANDOFF, έχει αλλοιώσει την πραγματικότητα, προκειμένου οι Avengers να κληθούν να σώσουν τον Cap από τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά πραγματικά κανείς δεν ξέρει.

Ο Stan Lee, λοιπόν, σε συνέντευξή του κατά τη διάρκεια του MegaCon, στο Orlando της Florida, ερωτώμενος την άποψή του σχετικά με αυτό το ιδιαίτερο plot twist, το θεώρησε τρελή, αλλά πολύ καλή ιδέα, η οποία σε ιντριγκάρει αρκετά ώστε να διαβάσεις το comic, ενώ είναι τόσο καλή ιδέα ώστε να γίνει και ταινία.

Ο Chris Evans, πάντως, που υποδύεται το ήρωα στο κινηματογραφικό Marvel Universe, αρνείται να το πιστέψει, ενώ έχει γίνει μέχρι και meme.

Εν αναμονή του δεύτερου τεύχους, λοιπόν.