Saga #36

H οικογένεια ξαναμαζεύεται!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Saga #36

WriterBrian K. VaughanArtistFiona StaplesPublisherImage Comics

Και επιτέλους, μετά από αρκετά χρόνια (όχι και τόσα πολλά, στην πραγματικότητα), η οικογένεια ξαναμαζεύεται. Αυτή την ένωση, όμως, δεν την επιδιώκουν μόνο οι γονείς της μικρής, αλλά και η δασκάλα της, η οποία φαίνεται να νοιάζεται πολύ για το παιδί. Οπότε, ενώ το ζεύγος προσπαθεί να πάρει πίσω την κόρη του, αλλά και να αναζωπυρώσει τη σχέση του, στις φυλακές καταστρώνονται σχέδια διαφυγής. Όλο αυτό θα ήταν μία τεράστια αποτυχία, αν ο ένας είχε φτάσει λίγο πριν ή λίγο μετά. Αλλά, όπως φαίνεται, η τύχη είναι (πάντα) με το μέρος αυτής της ιδιόμορφης οικογένειας.

Σε άλλα νέα, το θανατηφόρο δίδυμο των υδρόβιων δημοσιογράφων μας, φαίνεται πως το έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους – μετά το θάνατο της The Brand, που είναι πλέον ελεύθεροι – να κάνουν το υπέρτατο άρθρο. Βέβαια, αυτό συμπεριλαμβάνει την οικογένεια που ήδη γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Δυστυχώς, πέφτουν θύματα του εκδικητικού, πλέον παχουλού και τελείως παρανοϊκού, The Will.

Δηλαδή, όσο μεγαλώνει η Hazel (και ο πρίγκιπας) τόσο περιπλέκονται τα πράγματα, καθώς συνέχεια γνωρίζει και εντυπωσιάζει καινούριο κόσμο. Είναι το μικρό θαύμα δύο λαών, που τους χωρίζει ένας τεραστίων διαστάσεων πόλεμος.