Mosaic Και Dead No More

Επίσημες ανακοινώσεις μετά από πολλά teasers

Αρκετό καιρό τώρα, η Marvel έδινε, σε μορφή παζλ, teasers για δύο σημαντικούς επερχόμενους τίτλους, το MOSAIC και το DEAD NO MORE. Ήρθε η ώρα των επίσημων ανακοινώσεων, καθώς και τα ίδια τα παζλ poster, όταν συμπληρώθηκαν, εξακολουθούσαν να μη βγάζουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα.

Το MOSAIC θα αφορά ένα νέο inhuman, τον Αφροαμερικάνο πρώην μπασκετμπολίστα Morris Sackett, ο οποίος έχει την ικανότητα να καταλαμβάνει ξένα σώματα και να αλλοιώνει τις μνήμες τους, καθώς μετά τα γεγονότα του INFINITY δεν έχει πλέον ο ίδιος σώμα. Θα έχει σημαίνοντα ρόλο στα γεγονότα του “Marvel Now”, ενώ έχει βγει και teaser poster, στο οποίο εμπλέκεται, με αδιευκρίνιστο τρόπο, με τον “Hail Hydra” Cap. Τον Οκτώβριο, θα ξεκινήσει η κυκλοφορία της ομώνυμης σειράς του, σε σχέδιο Khary Randolph και σενάριο Geoffrey Thorne.

Το DEAD NO MORE έχει πλέον υπότιτλο THE CLONE CONSPIRACY, και, στο poster, ο Spider-Man έρχεται αντιμέτωπος με τον Jackal, υπεύθυνο του CLONE SAGA της δεκαετίας του ’90. Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα ασχοληθεί μονάχα με την κλωνοποίηση, αλλά με πραγματικά θέματα ζωής και θανάτου, που θα έχουν σοβαρότατες επιπτώσεις. Η συνέχεια τον Οκτώβρη, στο ομώνυμο 5-issue mini series, σε σενάριο Dan Slott και σχέδιο Jim Cheung, το οποίο θα προλογιστεί από τα AMAZING SPIDER-MAN #16-18.