Star Wars #20

Μονομαχία στον κόκκινο ήλιο (του Tatooine)
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Star Wars #20

WriterJason AaronArtistMike MayhewPublisherMarvel Comics

Ένα ακόμη αυτοτελές τεύχος ανάμεσα στα story arcs του STAR WARS έφτασε, συνεχίζοντας τις περιπέτειες του Obi-Wan Kenobi στον Tatooine, την περίοδο που παρακολουθούσε (από απόσταση) τον Luke Skywalker να μεγαλώνει με το θείο και τη θεία του. Σε αυτό το τεύχος, παρακολουθούμε την αναμέτρηση του Obi-Wan με τον Wookie κυνηγό επικηρυγμένων Black Krrsantan, ο οποίος δουλεύει για λογαριασμό του Jabba the Hutt. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα είναι πολύ φτωχό, με τη σύγκρουση να καταλαμβάνει σχεδόν όλο το comic, χωρίς να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο.

Το παρήγορο είναι ότι όλα αυτά αποτυπώνονται με το εκπληκτικό artwork του Mike Mayhew. Η αδυναμία μου στον καλλιτέχνη είναι δεδομένη, αλλά νομίζω πως το πράγμα μιλάει από μόνο του. Μια ματιά, νομίζω, ότι αρκεί για να σας πείσει. Το μοναδικό μου παράπονο είναι ότι το μονότονο σκηνικό των αμμόλοφων της απέραντης ερήμου του Tatooine δεν προσφέρεται για όμορφα backgrounds. Όπως και να ‘χει, το artwork είναι το μόνο που διασώζει ένα κατά τα άλλα μέτριο τεύχος, εν αναμονή του επόμενου storyline.